Arkadaşlar haziranda düğünüm var düğün müzikleri düşünmeye başladım ama nostaljik bi müzik düşünüyorum Emel Sayın Müzeyyen Sener gibi türk sanat müziği istiyorum yardımlarınız bekliyorum.
Mithat Körler 'Beni Sensiz Bırakma' yada Gülü susuz seni aşksız bırakmam' söyleyeni şimdi hatırlayamadım. Eskilerden ya da 'doğum günün bana geldiğin gündür'
Melih kibar-mesaj giriş müziği çok güsel oluo :))) dans mzüiği olarkta bora öztoprak seni sewiorum:) olabilir ? Vee 2. Dans mziği olark bnm nişanda dans ettiğim mzk :) serdar sewinç-öyle aşığımki sana slayt mziğide olablr:)
Melih kibar-mesaj giriş müziği çok güsel oluo :))) dans mzüiği olarkta bora öztoprak seni sewiorum:) olabilir ? Vee 2. Dans mziği olark bnm nişanda dans ettiğim mzk :) serdar sewinç-öyle aşığımki sana slayt mziğide olablr:)
Ben nişanım için yaşar -Benim bütün rüyalarım seninle , düğün için Elvis Costello dan She (bayılırım bu şarkıya ) :) Şimdilik Slayt müziğim olarak yalın ın Meleklerin sözü var diye düşünüyorum ama nişan ve düğün pasta müzağime karar veremedim :)