2013 düğün müzikleri

didos1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
39
0
16
Bursa
Arkadaşlar haziranda düğünüm var düğün müzikleri düşünmeye başladım ama nostaljik bi müzik düşünüyorum Emel Sayın Müzeyyen Sener gibi türk sanat müziği istiyorum yardımlarınız bekliyorum.

Mithat Körler 'Beni Sensiz Bırakma' yada Gülü susuz seni aşksız bırakmam' söyleyeni şimdi hatırlayamadım. Eskilerden ya da 'doğum günün bana geldiğin gündür'

Melih kibar-mesaj giriş müziği çok güsel oluo :))) dans mzüiği olarkta bora öztoprak seni sewiorum:) olabilir ? Vee 2. Dans mziği olark bnm nişanda dans ettiğim mzk :) serdar sewinç-öyle aşığımki sana slayt mziğide olablr:)

Çok teşekkür ederim önerilerini çok beğendim gerçekten.

giriş müzigi:sezen aksu-olmaz olsun
dans müzigi:selamı sahin-ben bir tek kadın sevdim.bana da fikir verebilir misnz:)

Ben nişanım için yaşar -Benim bütün rüyalarım seninle , düğün için Elvis Costello dan She (bayılırım bu şarkıya ) :) Şimdilik Slayt müziğim olarak yalın ın Meleklerin sözü var diye düşünüyorum ama nişan ve düğün pasta müzağime karar veremedim :)

dans müziği SUAT SUNA SENDEN BAŞKA çok hoşuma gitti ben dans için bunu düşünüyorum düğünümüze

Ben nişanımda Özdemir Erdoğan-Bana ellerini ver şarkısıyla dans ettim.Düğünümde de inşallah Berkant-Samanyolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…