2013 ekim anneleri kaç kilo ile hamiş kaldınız ve kilo durumunuz:)

nurberra

Emanetini koru Rabbim
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
2.706
2
156
Diğer
selamlar kızlar kilo durumunuzu takip etmek istersiniz diye düşündüm ve bukonuyu açtm kimimiz almak istiyoruz ki bu bennnnnn
kimimiz< çok almadan 9 ayı bitirmek bakalım sağlıkla kuzucuklarımızı kucaklayalımda az çok farketmez verilir alınır bi şekilde:)

ilk ben yaziim ozaman:)
47 kilo ile başladım 45 e düştüm ve ilk 3 ay hiç alamdım
14+5 günlüğüz 46.5 olmuşum:emir_bebek:

hadi hayirli olsun bakalimm:nazar:

ben 65 le hamile kaldim boyum 1.76 simdi 66.4 um 13+3 uz :6::6::6:

slm arkadaşlar ben 64 kilo ile hamile kaldım. boyum 170. şuan 13+5 günlük hamileyim ve 12. haftada 66 olmuştum. şimdi evde tartılıyorum 67 olmuşum bile. çok hızlı kilo alıyorum diye düşünüyorum. bu beni endişelendiriyor. çok kilo almak istemiyorum. toplamda 10-12 kilo ile bitirmek istiyorum inşallah.

65.5 kilo ile hamile kaldım boyum 1.70 12+4günlüğüz ve 64.7 kiloyum inşallah en fazla 10 kilo almayı düşünüyorum fazlasını istemiyorum

83 le hamile kaldim simdi 80 kiloyum maximum 85 le doguma gitsem ne alaaa :26:

canım 5 kilo çok az değil mi çok da kasıp hem kendi sağlığını hem de bebeğin sağlığını tehlikeye atma

yok canım ya nerde 5 kiloyla gidicem ,işte hayal belki veririm biraz daha çünkü iştahsızlık sabahları miğde bulantılarım yeni başladı ,cokta aman aman yiyemiyorum hemen doyuyorum sanki yavaş yavaş yiyorum ama tabi daha miniğiz bi 7 8 aylık olalım ozaman nasıl olucak bilmiyorum :1:

Son düzenleme:
yok canım ya nerde 5 kiloyla gidicem ,işte hayal belki veririm biraz daha çünkü iştahsızlık sabahları miğde bulantılarım yeni başladı ,cokta aman aman yiyemiyorum hemen doyuyorum sanki yavaş yavaş yiyorum ama tabi daha miniğiz bi 7 8 aylık olalım ozaman nasıl olucak bilmiyorum :1:

ben de öyle azcık yiyince doyuyorum sonra çok çabuk acıkyorum ben..bende en fazla 10 kilo ile doğuma gitmek istiyorum:49:

ben 1 ekim 2013te doğurdum oğlumu.12 kilo almıştım hamilelik boyunca.emzirirken çok kolay kilo vereceğim söylendi ilk 2 ay verdim ama uykusuz geceler,yorgunluk ve fazladan enerji ihtiyacı sürekli yememe sebep oldu ve kilo aldım.şimdi emzirdiğim için sıkı bir diyet yapamıyorum.gece çok az uyuduğum için çok acıkıyorum.bebeğime tek başıma bakıyorum onu bırakıp sporda yapamıyorum.ne yapacağımı bilmiyorum.

ben de 66 ile hamile kaldım, 3 kilo verdim, sonra 1 kilo aldım. iki musluk aynı havuzu kaç saatte boşaltır :D gibi bi son lazım buna :59: yani şu an 64üm... ve iştahım açıldı...

76 kiloyla hamile kaldım şuan 13. hafta içindeyim ve 74 kiloyum, artık nereye kadar gidecek bilemiyorum, inşallah yuvar:18:lanabilir hale ulaşmadan doğururum :18:

Back
X