- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım..uğranmıyor artık öbür tarafa çünkü azcık fırsat bulunuyor girmek için buraya ama ekim anneleri sayfasını takip etmek mümkün değil hızlı ilerlediği için...bebeişlerde okumaya izin vermiyor...
Topik hayirli olsun bende 17 eylulde dogum yaptim en cok ugrastigim gogus ucu yaralari oldu cozum olarak en iyi kakao yagigeldi herkese tavsiye ederim
Topik hayirli olsun bende 17 eylulde dogum yaptim en cok ugrastigim gogus ucu yaralari oldu cozum olarak en iyi kakao yagigeldi herkese tavsiye ederim
inşallah bekliyoruz artık bir doğsunlarda buradan paylaşalım artık sabırsızlanıyorumAnammmm ben bu topigi yerimmmmYeni gordum hayirli olsunn insallahhh doguralimda burada takilalim artik
![]()
iste bende tam bunu ariyordumhayirlu olsun hepimize.oglusum 3 gunluk
![]()
slm arkadaşlar nasılsınız?biz iyiyiz kızımla..1 haftalık olduk tam sarılığımız var bir gece hastanede yattık..onu o halde görünce içim eridi resmen...şimdi daha tam geçmiş değil..emme sorunumuz var aç kalmaması için sağıpta veriyorum mecbur bugünde azda olsa mama takviyesine başladım..çünkü gücü yok ememmiyor emmedikçede kilo kaybına uğuyor...bundan ayrı şimdilik başka bir sorunumz yok annemlerde kalıyorum gelen giden çok oluyor...