2013 ekim bebekleri büyürken:)

lina0156

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
6.741
8.403
198
eveeet hanımlar bri çok arkadaşımız doğum yaptı hamiş topiğimize uğramaz oldu ee tabi doğumdan sonraki sıkıntılar paylaşımlar farklı oluyor haliyke o yüzden topiğimiz açmış bulunmaktayım hayırlı uğurlu olsun güzel paylaşımlar olamsı dileğiyle:16::16::16::16::16:

hayırlı olsun canım..uğranmıyor artık öbür tarafa çünkü azcık fırsat bulunuyor girmek için buraya ama ekim anneleri sayfasını takip etmek mümkün değil hızlı ilerlediği için...bebeişlerde okumaya izin vermiyor...

Hayırlı olsun topiğimizzz :46::46::46:
Allah bizlere de sağ salim kavuşup büyütmek nasib etsin inşallah :16:

hayırlı olsun topik kızlar inş dolar taşar burası bebişlerle ve sağlıklı günlerle inş:)

Topik hayirli olsun bende 17 eylulde dogum yaptim en cok ugrastigim gogus ucu yaralari oldu cozum olarak en iyi kakao yagigeldi herkese tavsiye ederim

hayırlı olsun canım..uğranmıyor artık öbür tarafa çünkü azcık fırsat bulunuyor girmek için buraya ama ekim anneleri sayfasını takip etmek mümkün değil hızlı ilerlediği için...bebeişlerde okumaya izin vermiyor...

evet canım doğal olarakk gelen giden oluyor uğrayamıyorsunuzdur bir de bebişlere alışma süreci var tabii neyse 40ınız filan çıksın o zaman bizim de bebişler doğar allahın izniyle güzel paylaşımlarda bulunuruz burda

Topik hayirli olsun bende 17 eylulde dogum yaptim en cok ugrastigim gogus ucu yaralari oldu cozum olarak en iyi kakao yagigeldi herkese tavsiye ederim

allah analı babalı büyütsün canım..göğüs ucu kremlerinden daha mı etkili aklımızda bulunsun

canım seninki normal doğum muydu,bu arada allah analı babalı büyütsün bebeşini canım hayırlı olsun...

Merhaba,

sinema - Tv mezunu profesyonel fotoğrafçı, kameraman ve video editörüyüm.
Sitemin adresi esinesratoraman.com
doğum fotoğrafçılığı alanında da kendimi geliştirmek istiyorum.
Fotoğrafları sitemde portfolyoma eklemek istiyorum.
İlk çekimimi ücretsiz gerçekleştireceğim.
Düşünürseniz sitemden bana ulaşın lütfen.

esinesratoraman.com

Anammmm ben bu topigi yerimmmm :56::56::56: Yeni gordum hayirli olsunn insallahhh doguralimda burada takilalim artik :52::52:

Anammmm ben bu topigi yerimmmm :56::56::56: Yeni gordum hayirli olsunn insallahhh doguralimda burada takilalim artik :52::52:
inşallah bekliyoruz artık bir doğsunlarda buradan paylaşalım artık sabırsızlanıyorum:49::49:
iste bende tam bunu ariyordum;) hayirlu olsun hepimize.oglusum 3 gunluk;)

aradığını bulmana sevindim oğlunla birlikte güzel günler geçir inşallah:16::16:

slm arkadaşlar nasılsınız?biz iyiyiz kızımla..1 haftalık olduk tam sarılığımız var bir gece hastanede yattık..onu o halde görünce içim eridi resmen...şimdi daha tam geçmiş değil..emme sorunumuz var aç kalmaması için sağıpta veriyorum mecbur bugünde azda olsa mama takviyesine başladım..çünkü gücü yok ememmiyor emmedikçede kilo kaybına uğuyor...bundan ayrı şimdilik başka bir sorunumz yok annemlerde kalıyorum gelen giden çok oluyor...

slm arkadaşlar nasılsınız?biz iyiyiz kızımla..1 haftalık olduk tam sarılığımız var bir gece hastanede yattık..onu o halde görünce içim eridi resmen...şimdi daha tam geçmiş değil..emme sorunumuz var aç kalmaması için sağıpta veriyorum mecbur bugünde azda olsa mama takviyesine başladım..çünkü gücü yok ememmiyor emmedikçede kilo kaybına uğuyor...bundan ayrı şimdilik başka bir sorunumz yok annemlerde kalıyorum gelen giden çok oluyor...

Gecmis olsun canimm kavusmussun kizina merak etme duzelir hersey :16: darisi benim basima :27:

İyi geceler kızlar
bizde daha 4günlüğüz kaka yapamama gibi bi sıkıntımız var hastanelerdeydik 2 gündür şimdi iyiyiz biraz daha dua edin nolur düzelsin artık ıkınırken çok aglıo ve yapamıo Allahım bütün bebişlere sağlık versin

Back
X