2013 ekim bebekleri büyürken:)

Ege beyle ugrasmaktan buralari unutttum valla tek oldugum icin inanilmaz zor. Ama iyi cok sukur hersey yolunda sizlerde nasil durumlar??

Bende tek bakıyorum cnm 4 aya kadar çok usluydu oğlum ama bu aralar çok hareketlendi durmak bilmiyor sürekli dönüyor ... Göbeğinin üstünde gitmeye başladı artık 09 Nisan da 7 aylık olacak paşam kızlar Facebook da grup kurdu hemen hemen herkes orda cnm buraya pek girmiyorlar artık

Bende tek bakıyorum cnm 4 aya kadar çok usluydu oğlum ama bu aralar çok hareketlendi durmak bilmiyor sürekli dönüyor ... Göbeğinin üstünde gitmeye başladı artık 09 Nisan da 7 aylık olacak paşam kızlar Facebook da grup kurdu hemen hemen herkes orda cnm buraya pek girmiyorlar artık

Aaa bende facebook yok. Haberimde yok. Evet ya benimkide surekli donuyo kocaman yorgani serdim salonun ortasina. Masallah canim benim oglan 14 ekim dogumlu.

Aaa bende facebook yok. Haberimde yok. Evet ya benimkide surekli donuyo kocaman yorgani serdim salonun ortasina. Masallah canim benim oglan 14 ekim dogumlu.

Kızların hepsi seni merak ediyordu cnm çok özlediler seni ben haber verdim iyi olduğunu söyledim Facebook açarsan gel cnm gruba çoğumuz da ordayız bebişlerimiz fotolarına falan paylaşıyorlar görmen lazm... Ek gıdaya da başladık tarifler hava da uçuyor cnm ...

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
nasıl.çıktı bu hastalık
Abimin de iki aylık kızı 2 ameliyat geçirdi ayrıntılı ultrasoonda barsağında genişleme görülmüştü doğduğunda ameliyt oldu yeni çıktı hastaneden inşallah sizinkide iyi olur
aradan uzun bi zaman geçti belki ama benim kızımda da aynı hastalık çıktı şuan durumu nasıl acaba yiğeninizin

Back
X