- 1 Şubat 2013
- 32
- 4
- 36
- Konu Sahibi MinikFasulyem
hadi yaa ne guzell sen kaç haftalık hamilesin? :))
19 hafta 5 gunluguz canim
sen kac haftaliksin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaa ne guzell sen kaç haftalık hamilesin? :))
19 hafta 5 gunluguz canim
sen kac haftaliksin?
evet canim bakarsin bebislerimizde arkadas yapariz :)
Merhaba herkese.
Allah hepinizin yavrusunu anne-babasına bağışlasın öncelikle.
Bir çoğunuz öğrenmişsiniz cinsiyetlerinizi.
Bizimki garip bir durumda paylaşmak istedim.Şişlik var organında bebeğimizin.2-3 haftaya kadar inerse kız,pipi büyüse erkek dedi doktorum.6 farklı doktora gittim görebilenler aynı şeyi söyledi.Aranızda böyle bişey yaşayan var mı?Ekşi yemelerim,tatlıdan uzak duruşum,aldığım 2,5kilonun sadece göbeğimde toplanması onun da önde top gibi durması,hiç kusmamam gibi nedenlerle herkes erkek diyor.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
Merhaba herkese.
Bizimki garip bir durumda paylaşmak istedim.Şişlik var organında bebeğimizin.2-3 haftaya kadar inerse kız,pipi büyüse erkek dedi doktorum.6 farklı doktora gittim görebilenler aynı şeyi söyledi.Aranızda böyle bişey yaşayan var mı?Ekşi yemelerim,tatlıdan uzak duruşum,aldığım 2,5kilonun sadece göbeğimde toplanması onun da önde top gibi durması,hiç kusmamam gibi nedenlerle herkes erkek diyor.
Merhaba herkese.