2013 Eylül bebişlerinin ilk doğum günü geliyoorrrr

yamisy

Duduşlum :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
994
42
73
merhaba hanımlar eylülde oğlumun ve eylül bebişlerimizin ilk doğum günü var. daha dün doğmuşlardı halbuki değilmi ne çabuk geçti 1 yıl... sorunum şu: hem eşimin hemde benim doğum günlerimiz de var. üçümüzde eylül doğumlu olduk. aynı gün kutlamayı düşünüyorum oğlumuzun gününde. ama neyi nasıl yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok. çok kararsızım. dekorasyondan süslemelere kadar her ayrıntıyla ilgili değişik fikirlere ihtiyacım var. hem de birbirimize bebişlerimizin ilk partisi hakkında fikir vermiş oluruz. haydi anneler fikirleri bekliyorum

kimse bebeğine 1. yaş doğum günü yapmayacak galibaa

Selam..
Benim bebişimin bugün 1. yaş doğum günü :) ama partisini hafta sonu yapacağız..
Doğum gününü nerede yapacaksın evde aile içerisinde mi? Dışarıda bir mekanda mı?
Ben evin bahçesinde yapacağım internetten kişiye özel doğum günü süsleri hazırlayan siteler var tabak kaşık bardak vs ne varsa oradan hazır sipariş ettim ve hepsinin üstünde kızımın cici resimleri var. Bizimkisi aile içerisinde bir doğum günü olacağı ve bebeğim henüz çok küçük olduğu için dışarıda yapmak istemedim nitekim bir iki saat sonra bızırdayıp uyumak isteyecek :) Ama bahçeyi belirli bir tema ile süsleyeceğim beyaz pembe güller olacak süslerde,pastasında vs..
Sen nasıl bir şey düşünüyorsun?

meraba,
bizde haftaya yapıyoruz doğum gününü. krapon kağıdıyla ponpnlar yaptım mor pembe ve koyu pembe , ela 1 yaşında banner yapcam . bir kaç süs daha . ismeözeltasarım isimli bi yerden kızımın adı ve 1 yazan başında prenses tacı olan havlu yaptırdım. gelenlere hediye edicem. onlar için karton poşetler aldım. konseptimiz prenses bu arada. poşetlere başka bişey daha koyabilirim karar veremedim. pastamız şekr hamurundan üzerinde çiçekler kelebekler ve prenses tacı olan bi şey olcak . ve buna benzer kurabiyeler

Hediye detayını çok güzel düşünmüşsünüz ben gelenlere bir şey verme kısmını düşünmedim :) sanırım artık geç kaldım doğum günü pazara yapacağız. Neyse artık diyelim..

biz de internetten sipariş etmiştik. doğum günü sepetim diye bi siteden almıştık. kızıma özel fotoğraflı tasarım yapıldı çok memnun kaldk. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…