- 26 Mayıs 2010
- 223
- 12
- 118
- Konu Sahibi journalist
-
Çok Çok teşekkür ederim, dediğim gibi sıkma canını hallolur hepsi. şimdi ben ne kadar takma desem de sen yine takacaksın kafaya ben de öyleyim çünkü:) insan kafasında birsürü eksiğinin olduğunu düşününce kötü hissediyor. daha alınacak yapılacak çok şey var diyorsun ben de seninle aynı aşamadayım. neyse eviniz falan belli mi bari ya da çeyizin için çok eksiklerin var mı daha??
biz de tam 11 ay önceden tuttuk... 2 haziran Allah kısmet ederse düğünüm. bence de bir an önce bakın mekana canım
Kızlar çok sağolun valla o kadar yardımcı ve destek oldunuz ki şimdi nişanlımı arayıp akşam düğün için mekan bakmaya gidiyoruz dedim,o da kabul etti :) 2 mekan vardı randevu alıcak akşam için,bakalım nelerle karşılaşıcaz?? Akşam sizlerle mekan ve fiyat paylaşımı da yapabilirim,böylelikle fazla mı iyi mi sizler de fikir atarsınız:)
Çok sevindim senin adına, hadi hayırlısı bakalım inşallah gönlünüze göre bir mekan bulabilirsiniz.
ben bugün baktım benim düğünde nisan sonu yada mayıs başı gibi olacak Rabbimin izniyle yemekli düğüne 5000-6000 arası klasik düğüne ise 3000 diyorlar normal mi bilmiyorum fiyat düğün salonu da daha 2 senelik temiz ve güzel bir yer
umarım hayırlısıyla halledersin çok stresli bi dönem salon aşaması bizde düğüne 6 ay önce tuttuk 4 mayısta düğünümüz şuan hergün koşturmacadayız yinede yetişmicek diye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?