merhabalarr kızlaarr nasipse ağuststa düğünüm var şu günlerde beynim hep bu konuda..pek de anlamam bu işlerden iş başa düştüü iririmize fikir verelim mii?
elie gecen araba var ama onu düşünnn..bende ev alırken bozduracam fikrim o yönde ama ne olur bilinmez tabii...araba da yok bizim dee..şimdiden hayırlı olsunn..
elie gecen araba var ama onu düşünnn..bende ev alırken bozduracam fikrim o yönde ama ne olur bilinmez tabii...araba da yok bizim dee..şimdiden hayırlı olsunn..
bizim takıları eşim dügün gecesi götürüp anasına verdi. 2 ay oldu hala ses yok. Kasa kiralıyalım dedim ama pek duyan olmadı. Ev peşinatı yaparız diyordum ama dur bakalım. Bizimkilerin yani annemkerin durumu pek iyi degil babamın emekli maaşı ile geciniyorlar. Kınamı falan esimin ailesi yaptı. Benim takıları bozdurup aileme vermemden korktular herhalde. O takılar benim degil zaten esimin babası yaptı bu nedenke esimin ve babasının ama hakkım böyle düşünerek takıları benden kacırması hanesine eksi puan yazmama neden oldu. Ben kinci bi insanım gözümde hepsinin esimde dahil yeri belirleniyor yavas yavas.