2013 gelinleri düğündeki takıları nasıl muhafaza edeceksiniz..

okulum

RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
3.313
1.155
448
merhabalarr kızlaarr nasipse ağuststa düğünüm var şu günlerde beynim hep bu konuda..pek de anlamam bu işlerden iş başa düştüü iririmize fikir verelim mii?

Önce Allah tamamına erdirsin diyim. Bence bu devirde evde altın bulundurmak akıl karı değil. Eğer satmak zorunda değilsen bankada kasa kirala derim.

Depozitosuna,yıllık ücretine bakmayıp kasa kiralamanızı öneriyorum.

Binanın en üst katında oturmama rağmen daha evliliğimizin birinci yılı dolmadan takılarım çalındı.

Hiçbir şekilde de geri dönüşü olmuyor hırsızlık olaylarının...

borç var ama altınarı bozdurmayacam ilerisi içinn i daha yapamayacağımızı biliyorum çünkü..teşekkürler kasa kiralamakk ya da altın hesabıı ...

malesef benim bozduracak bir altınım kalmayacak düğünden gelen parayı aldığımız arabaya vereceğiz ve sıfırlanacağız

malesef benim bozduracak bir altınım kalmayacak düğünden gelen parayı aldığımız arabaya vereceğiz ve sıfırlanacağız

elie gecen araba var ama onu düşünnn..bende ev alırken bozduracam fikrim o yönde ama ne olur bilinmez tabii...araba da yok bizim dee..şimdiden hayırlı olsunn..

kesinlikle bankada kasa kirala derim. bankaya vereceğin 300 lira için o kadar altının riskini alma :)

elie gecen araba var ama onu düşünnn..bende ev alırken bozduracam fikrim o yönde ama ne olur bilinmez tabii...araba da yok bizim dee..şimdiden hayırlı olsunn..

teşekkür ederim canım doğru sende haklısın iyi tarafından bakmak lazım sende inşallah evini alırsın güle güle de oturusun

teşekkür ederim canım doğru sende haklısın iyi tarafından bakmak lazım sende inşallah evini alırsın güle güle de oturusun

rica ederim canım ..öle düşünmek gerek ..ALALH ım herkesin gönlündekileri versin işALLAHH..aALLAH IM RAZI OLSUN o günleri görmeyi nasip etsin ....

bizim takıları eşim dügün gecesi götürüp anasına verdi. 2 ay oldu hala ses yok. Kasa kiralıyalım dedim ama pek duyan olmadı. Ev peşinatı yaparız diyordum ama dur bakalım. Bizimkilerin yani annemkerin durumu pek iyi degil babamın emekli maaşı ile geciniyorlar. Kınamı falan esimin ailesi yaptı. Benim takıları bozdurup aileme vermemden korktular herhalde. O takılar benim degil zaten esimin babası yaptı bu nedenke esimin ve babasının ama hakkım böyle düşünerek takıları benden kacırması hanesine eksi puan yazmama neden oldu. Ben kinci bi insanım gözümde hepsinin esimde dahil yeri belirleniyor yavas yavas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…