2013 haziran anneleri doğum izni..

rehber-hulya

Aras'ım kara oğluşum
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
1.064
75
318
merhabalar benim doğum 10 haziranda görünüyor..3-4 hafta sonra rapor almam gerekiyor 32.haftada olacagım çünkü..6 aya uzama olayıda belli değil..yoksa 37.haftaya kadar çalışacaktım..ama bu belirsizlikte arkaya aktarmamın mantıgı yok zaten..agustos ortası bitiyor 8 hafta sonrası iznim..çıksa bile artık napalım :((sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz :43:

Canim benim de 1 haziran dogumum. Nisanin ilk haftasi 32 haftam doluyor. Dolar dolmaz ayrilacagim aktarmaydi, iznin uzamasiydi beklemicem. İznin uzatilacagina kesinlikle inanmiyorum cunku.

benim doğuma çok var doğum 25 haziran görünüyor 27. haftamdayım ama bende çok kararsızım. (öğretmenim)
bi yandan uzatılmaz diyorum en iyisi 32. haftada izne ayrılmak diyorum.
bir yandanda uzatılırsa ve iyi olduğum halde izne ayrılırsam pişman olurum diye düşünüyorum. off :((

hepinize merhaba.. ben de çalışan biriyim, artık 27. haftayı bitirmek üzereyim. biraz sağlık sorunlarım var. o yuzden doktorum 32. haftada izne çıkartacağım senı diyor, oysa ben çocuğumla vakit geçirmek için daha fazla çalışmak isterdim ama mümkün olmayacak gibi görünüyor. benim fikrim, ücretli izin uzamasa da eğer sağlığınız imkan veriyor ve işiniz rahatsa çalışabildiğiniz kadar çalışmanızdır. bebeğimizle geçireceğimiz zamana çok ihtiyacımız olacak diye düşünüyorum.

merhabalar benim doğum 10 haziranda görünüyor..3-4 hafta sonra rapor almam gerekiyor 32.haftada olacagım çünkü..6 aya uzama olayıda belli değil..yoksa 37.haftaya kadar çalışacaktım..ama bu belirsizlikte arkaya aktarmamın mantıgı yok zaten..agustos ortası bitiyor 8 hafta sonrası iznim..çıksa bile artık napalım :((sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz :43:

ay yaaa ben de çok kararsızım,doğum 14 haziranda görünüyor,mayısta onaylanacakmış diyorlar.... öğretmenim ve de işten 2 de çıkıyorum pek yorucu olduğunu söyleyemem işimin... fakat bebek ve uyku düzeni için evde olmak mı daha iyi olur bilmiyorum.... çok kararsızım,fikre ihtiyacım var benim de....

ay yaaa ben de çok kararsızım,doğum 14 haziranda görünüyor,mayısta onaylanacakmış diyorlar.... öğretmenim ve de işten 2 de çıkıyorum pek yorucu olduğunu söyleyemem işimin... fakat bebek ve uyku düzeni için evde olmak mı daha iyi olur bilmiyorum.... çok kararsızım,fikre ihtiyacım var benim de....

Şu an herşey muallakta, bende devlet dairesinde çalışıyorum.. Sabırsızlıkla iznin artık resmileşmesini bekliyorum.. On beş güne kadar kesinleşecek dendi ama on beş gün geçti.. Bakalımhaberleri dört gözle seyrediyorum.. Hayırlısı olsun hakkımızda..

önceki izin kendimiz için sonrası bebek için iyi olur. bu yüzden ben dayanabildiğim yere kadar dayanma taraftarıyım. neticede bebekle fazladan 1 gün bile onun için çok önemli.. en azından ben böyle düşünüyorum. hayırlısı artık

Söylentiye göre 6 aylık izin, anneler gününde çıkacakmış. Anneler günü hediyesi olarak :)

daha önce de 8 mart kadınlar gününde onaylanacak diye söylentiler vardı, şimdi de bu mu çıkmış :s bence umutlandırıyorlar hep, hala ne zamana kadar bekleyeceğimiz bellı değil :(

O zaman çalışmaya devam kızlarrrrr..... Bebişler için.... Zaten idarecilerimiz koruyup kollar kendi çocukları da vardır değil mi..... Yüksek moral,çalışıyoruz.... Bende ödem kilo aldı başını gidiyor.... diyet verdi doktor,ona da uymuyorum... Hadi bakalım doğuma 25 kiloyla falan gideceğim sanırım.... Korkunç olansa sonrası....

ben de öğretmenim seneye 1. dönemi izin alarak geçirmek istiyorum. 6 aya çıkarılırsa 5.5 ayı sonraya aktarabilir miyim tatili de içine alarak. aralık ve ocağı da raporla geçiririm diyorum olur mu acep?

bu izin söylentileri çıktığında daha ben hamile bile değildim kızlar. ekim dediler, şubat dediler mart dediler ... uzar gider şimdi de mayıs diyorlar. mayıstan sonrada hoop meclis tatile girer kalır öbür seneye. çıkaracakları olsa atla deve değil çoktan çıkmıştı. bence seçim yatırımı olarak seçime yakın çıkarsa çıkar. asla ümitli değilim inanmıyorum ve kendi fikrim kesinlikle iznin uzamasına yönelik hareket etmeyeceğim. 1 eylül itibariyle ücretsiz izinliyim inşallah... kıt kanaat de olsa geçinip kimsenin ağız kokusunu çekmeyeceğim. ilk bebeğimde aktardım ettim, gene idarecilerle sorunlar bilmem neler..
tabii herkesin kendi fikri durumu farklıdır. herkesin kararına da saygılıyım. herşey gönlümüze göre olur inşallah..

ben de öğretmenim seneye 1. dönemi izin alarak geçirmek istiyorum. 6 aya çıkarılırsa 5.5 ayı sonraya aktarabilir miyim tatili de içine alarak. aralık ve ocağı da raporla geçiririm diyorum olur mu acep?

Tatile denk gelen izinler aktarilamiyor yasal olarak canim. Ama yapan, aktarip izinli sayan idareciler de varmis duyduklarima gore. Ben rastlamadim ama henuz oyle bir idareciye:))
Hayirli dogumlar dilerim..

Tatile denk gelen izinler aktarilamiyor yasal olarak canim. Ama yapan, aktarip izinli sayan idareciler de varmis duyduklarima gore. Ben rastlamadim ama henuz oyle bir idareciye:))
Hayirli dogumlar dilerim..

bu izin söylentileri çıktığında daha ben hamile bile değildim kızlar. ekim dediler, şubat dediler mart dediler ... uzar gider şimdi de mayıs diyorlar. mayıstan sonrada hoop meclis tatile girer kalır öbür seneye. çıkaracakları olsa atla deve değil çoktan çıkmıştı. bence seçim yatırımı olarak seçime yakın çıkarsa çıkar. asla ümitli değilim inanmıyorum ve kendi fikrim kesinlikle iznin uzamasına yönelik hareket etmeyeceğim. 1 eylül itibariyle ücretsiz izinliyim inşallah... kıt kanaat de olsa geçinip kimsenin ağız kokusunu çekmeyeceğim. ilk bebeğimde aktardım ettim, gene idarecilerle sorunlar bilmem neler..
tabii herkesin kendi fikri durumu farklıdır. herkesin kararına da saygılıyım. herşey gönlümüze göre olur inşallah..

Elifdem canım, bende 1 haziranda doğum yapacağım ve öğretmenim sanırım sende öğretmensin. Aynen 32. haftam dolunca ayrılmayı düşünüyorum bende. Çünki 6 aylık izne pek güvenemiyorum doğum sonrası yaz tatiline geliyo malum. Temmuz sonu ağustos başı gibi doğum iznim biticek.
Sen Eylül 1 gibi ücretsiz izne ayrılmayı düşündüğünü söylemişsin ama ağustos ayında ne yapacaksın. Ben o aya çok üzülüyorum yaaa :( Ücretsiz izni 1 ay geç nası başlatabiliyoruz. Ben bunları bilmiyorum.

Elifdem canım, bende 1 haziranda doğum yapacağım ve öğretmenim sanırım sende öğretmensin. Aynen 32. haftam dolunca ayrılmayı düşünüyorum bende. Çünki 6 aylık izne pek güvenemiyorum doğum sonrası yaz tatiline geliyo malum. Temmuz sonu ağustos başı gibi doğum iznim biticek.
Sen Eylül 1 gibi ücretsiz izne ayrılmayı düşündüğünü söylemişsin ama ağustos ayında ne yapacaksın. Ben o aya çok üzülüyorum yaaa :( Ücretsiz izni 1 ay geç nası başlatabiliyoruz. Ben bunları bilmiyorum.

Agustos ayinda zaten izinlisin canim. Herkes gibi yaz tatilindesin. İzindeyken bi daha izin almana gerek yok. 1 eylulde basladigi icin okul, ucretsiz izne o zaman ayrilacaksin, hic bi sorun olmaz. Ancak ucretsiz izin alacaksan 15 inden 15ine hesaplaniyor maaslar. Ornegin 1 eylulde izne ayrilacaksan agustos 15 te yarim maas alman gerekiyor. Bunun icin agustos maasindan once, izin dilekceni ver, maasini yapan kimse ona bildir. Yoksa maasin tam yatar geri yatirmak icin ugrasma.

Son düzenleme:
bende eylülde ücretsiz izin almayı düşünüyorum. şöyle birşey yapılabilirmi acaba? 16 eylülde okullar açılacağı için 2 haftayı raporla geçirerek yani 5+5 toplam 10 günlük rapor alarak 15 inde ücretsize çıkılabilirmi acaba? hem maaşı tam almış oluruz hemde ödeneğide alabiliriz gibi geliyor bana ama mevzuatı hiç mi hiç bilmiyorum. aslında müdürüm seminer dönemine gelmesem hiçbir şey demez rapor almama gerek olmaz ama sonradan onunda başı ağrımasın isterim. ne dersiniz böyle yapsam herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım?

bende eylülde ücretsiz izin almayı düşünüyorum. şöyle birşey yapılabilirmi acaba? 16 eylülde okullar açılacağı için 2 haftayı raporla geçirerek yani 5+5 toplam 10 günlük rapor alarak 15 inde ücretsize çıkılabilirmi acaba? hem maaşı tam almış oluruz hemde ödeneğide alabiliriz gibi geliyor bana ama mevzuatı hiç mi hiç bilmiyorum. aslında müdürüm seminer dönemine gelmesem hiçbir şey demez rapor almama gerek olmaz ama sonradan onunda başı ağrımasın isterim. ne dersiniz böyle yapsam herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım?

Bence hic bir sorun olmaz. Hatta maasi da tam alirsin agustosta daha iyi olur. Ama odenek eylulun sonuna yatiyor biliyorsun. Onu alabilir misin bilemiyorum.

Back
X