2013 haziran anneleri kilo almaya başladınız mı??

tafabi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
23
1
16
Konya
Kızlar merhaba kilo almaya başlayan varmı merak ediyorum aldıysanız kaç kilo aldınız kaç haftalık hamilesiniz?? :49:

Ben kilo almadım henüz hatta verdim ama oğlumun gelişimi gayet iyi bir sorun yok sadece ben şu an taş düşürdüğüm için sürekli ağrım var ve iştahım da oldukça kötü son 20 gün öncesine kadar sürekli çıkartıyordum şu ağrılarımdan da kurtulsam da yemek yiyebilsem iyi olur....

herkese merhaba.ben de 53.700 le hamile kaldım boyum 1.60 şimdi 55 kiloyum ve 19. haftamizdayız :16::nazar: sanırım iyi gidiyoruz, üstelik çok yemek yememe rağmen:nazar::nazar::nazar:.gece yarısı bazen 2-3 gibi acıkıp uyanıyorum bşyler yiyip tekrar yatıyorum, yemezsem gastirit yüzünden midem bulanıyor.:26:

Ben 18 haftalık hamileyim 65 kilo ile hamile kaldım aynı kilomdayım sanırım 5. aydan sonra kilo alımı hızlanıyormuş,eski kıyafetlerimi de halen giyiyorum

arkadaşlar ben de daha kilo almadım hiç aslında biraz üzülüyordum başlarda bende mi bir gariplik var herkes kilo alıyor ben alamıyorum acaba bebişimin gelişimi iyi midir diyodum ama okuduğum kadaruyla çoğu kişi böyle ilk 4ay kilo almamak normal görünüyor galiba biraz moralim düzeldi açıkçası. iştaım da her zamanki gibi arada sabah bulantılarım var ama çok az çok şükür bu arada bebişleri ne zaman hissederiz? ben hissetmiyorum daha...

arkadaşlar ben de daha kilo almadım hiç aslında biraz üzülüyordum başlarda bende mi bir gariplik var herkes kilo alıyor ben alamıyorum acaba bebişimin gelişimi iyi midir diyodum ama okuduğum kadaruyla çoğu kişi böyle ilk 4ay kilo almamak normal görünüyor galiba biraz moralim düzeldi açıkçası. iştaım da her zamanki gibi arada sabah bulantılarım var ama çok az çok şükür bu arada bebişleri ne zaman hissederiz? ben hissetmiyorum daha...

Ben de üzülüyordum ama bebeği iyi beslemişsin dedi dr normalmiş bu aylarda almayan oluyormuş ama 5. aydan sonra alırsın dedi:) ya ben bebeği hissediyorum böyle pıt pıt seyirme gibi ama erken diyolar, çok hareketli bir bebeğin var dedi dr ultrasonda hopluyodu da yanına diğer hemşireleri çağırdı bakın nasıl tavşan gibi diye acaba hissedilir mi ki:)

Bende 59 kiloyla hamile kaldm sonra 55e üştüm şimdi 56 kiloyum. iştahımda yerimde tatlı olsun hamurişi olsn hep yiyorum. Azıcık göbişlendim Sizin nasıl belli olmaya başladı mı? :49:

Ben de üzülüyordum ama bebeği iyi beslemişsin dedi dr normalmiş bu aylarda almayan oluyormuş ama 5. aydan sonra alırsın dedi:) ya ben bebeği hissediyorum böyle pıt pıt seyirme gibi ama erken diyolar, çok hareketli bir bebeğin var dedi dr ultrasonda hopluyodu da yanına diğer hemşireleri çağırdı bakın nasıl tavşan gibi diye acaba hissedilir mi ki:)

canım seyirme gibiyse sen hissediyorsun demekki. 18.hafta hissedilebilir bence... ben de hissetmek istiyorum bir an önce hayırlısıyla...

kızlar bende hiç kilo almadım benim için süper bi duygu su içsem anında 1 kilo alan biriyim zaten kiloluda hamile kaldım şimdiye kadar sıfır ne aldım ne verdim göbeğimi eskiden içime çekebiliodum artık çekemiorum çünkü göbeğim çıktımı çıkmadımı bilmiorum hafif bi göbüşüm var zaten

bu arad o seğirme gibi şeyi bende hissediorum ama karnımın üstüne yattığımda normalde hissetmiorum bazen sabah kalkıorum yüzüstü yatmış oluorum bilerek yatmıorum ama sabah kalktıgımda düzenli olarak seğirme gibi bişey hissediorum daha erken biliorum ama normalde olmuyo
bide mesela 5 dk boyunca hissediorum bunu bebk 5 dk boyunca rtimik hareket edebilirmi ben pek sanmıorum acaba kalp atışlarınımı hissediorum ne bilim:)))

kızlar bende hiç kilo almadım benim için süper bi duygu su içsem anında 1 kilo alan biriyim zaten kiloluda hamile kaldım şimdiye kadar sıfır ne aldım ne verdim göbeğimi eskiden içime çekebiliodum artık çekemiorum çünkü göbeğim çıktımı çıkmadımı bilmiorum hafif bi göbüşüm var zaten

bu arad o seğirme gibi şeyi bende hissediorum ama karnımın üstüne yattığımda normalde hissetmiorum bazen sabah kalkıorum yüzüstü yatmış oluorum bilerek yatmıorum ama sabah kalktıgımda düzenli olarak seğirme gibi bişey hissediorum daha erken biliorum ama normalde olmuyo
bide mesela 5 dk boyunca hissediorum bunu bebk 5 dk boyunca rtimik hareket edebilirmi ben pek sanmıorum acaba kalp atışlarınımı hissediorum ne bilim:)))

Ritmik bir sekilde hissediyorsan bes dk kadar o bebegin hickiriklari olabilir.
Bir yerde okumustum bu haftalarda hickirarak nefes almaya alismaya calisiyormus.
Bazen bu hickiriklar yarim saate surebiliyormus .
Kalbinin sesiyle bebegin seyirmesi hareketleti farkli.

yabanci bir sitede okumustum buyuyen rahim sag tarafta (umarim yanlis hatirlamiyorumdur) bir atardamara baski yapiyor ve bu nedenle boyle ritmik bir kalp atisi hissediliyormus. yani bu kalp annenin kendi kalp atisi:)) ama yine ayni kaynaga gore 16. haftadan sonra cok ufak haerketler hissedilebilirmis. tabi ilk cocukta bu sure 20. haftayi bulurmus ama anne daha once dogum yaptiysa bu haftalarda hissedebikirmis. bu donemde baslayan hickiriklar da icerde hava olmadigi icin sessiz olurmus :))

ben 4 kilo almışım 4 ay da..aslında almamam gerekiyor ama zayıf biri olduğumdan doktor bişi demedi...bebşimde kıpır kıpır maşşallah gece uyutmuyo beni

merhaba ben 44le hamile kaldım şu an 52 kiloyum 18. haftamdayim aslında 8 kilo çok gibi ama çok zayıf olduğum için normal gorunuyorum bebek de tombiş dedi dr bana da çok hareketli bebek dedi ama hala hissetmiyorum

ilk gebeliğimde aynı şeyleri bende hissetmiştim acaba kalp atışlarımı ne diye düşünmüştüm taa ki doktora gidip hıçkırdığını görene kadar ...
şok oldum tabi parmak kadar bi şeydi o zaman... ama bunlar solunumun ilk çalışmalarımış birde son ay hissetmiştim aynı ritmik hareketleri onlarda hıçkırıkmış :)))

60 kg ile hamile kaldım 59a düştüm ve hala aynıııı oh ohhhh :21:
ilk gebeliğimde il 5 ay 2kg son 4 ay 20 kg almıştım :50:

of bu son mesajı okudugum hic iyi olmadi :) ben de 4 ayda 3.5 kg aldım.
55 ile hamile kaldım 58.5 kiloyum. ama hamile kalmadan 3.5 kg yi dukan diyeti ile vermistim aslında kilolu değildim ama 34 bedene dusmustum, verdiğimi geri aldım o yuzden eskisi gibi gorunyorum. :) sigara ve spor bırakmadan dolayı istahım cok acıldı ilk 3 ay, simdi cok dengeli yiyorum allahtan oyle gece 2 de acikip bisiler atıstırmıyorum henuz. artar istahın yersin diyorlar, merakla o gunlerin gelmesini bekliyorum:)

bende henüz kilo almadım çok şükür hamilelik düşüncesindeki ilk korkum kilolar umarım çok kilo almayız kızlar ben sizlere göre daha kilolu hamile kalmışım 63 kg ile hamile kaldım boyum 165 yani doktorumun tartısı öyle gösteriyordu :49: göbüşde biraz çıktı çok seviyorum hamilelik göbeğini bi an önce büyümesini bekliyorum

bende 58 le hamile kaldım 60,5 kilo oldum. gece acıktığımda kalkıp yersem fena kilo alırım ama sabrediyorum. ama bu çocuk beni çok acıktırıyor. karnımda bebiş yok kurt var diyorum:) yemek yiyorum aradan 1-2 saat geçmeden acıkmaya başlıyorum.meyveyle kuruyemişle faln geçiştiriyorum ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum

ben 18. haftamdayım ve 5 kilo almışım... boyum 170, 58 kiloyla hamile kaldım şuan 63 kiloyum tabiki butun ölçümlerim kıyafetlerim ve ayakkabımla dr umda tartılıyorum sadece....

ben 13. haftadan itibaren kelebek kıpırtısı seklınde hıssedıyordum dr uma sordum olabilir dedi tabiki sık olmuyordu.. suan hareketlerini yıne sık hıssetmıyorum ama bariz farkediliyor artık bildiğin vuruyo oğluşum bana :)

kızlar 19 haftalık hamileyim .hi sormayın kaç kilo aldığımı 63le başladım şuan 70 kiloyum bundan sonra heralde canlı duba olurum:)))

Back
X