2013 haziran anneleri kilo almaya başladınız mı??

22.hftamıza girdik şimdilik 4 kilo ama asıl kilo artışı bundan sonra oluyormuş:44:

ben şu an 22 haftalık hamileyim 56 kilo ile hamile kaldım boyum 1.60 şuanda 61 kiloyum 5 kilo aldım ve 4.aydan sonra almaya başladım ilk 3 ay bulantıdan hiç almadım.. fazla aldım sanırım dokturum normal diyor ama ben yinede dikkat etmeye çalışıyorum spora gidiyordum zaten ara verdim ilk aylar şimdi yine devam ediyorum yüzmek çok iyi geliyor..

3kilo aldım ... ikiz gebelik sanırım ikiz oldugu için bundan sonra dahada artarak ilerlerim

55 kilo ile hamiş kalmıştım kusmalardan dolayı 4 kilo vermiştim şuan eski kiloma dönmüşüm inş böyle devam eder :emir_bebek:

kızlar spora başladınız mı?

bn yüzme salonu olan bir tesiste çalışıyorum ama yüzmeyi bilmediğim için yanlış hareketimle onları rahatsız ederim diye korkuyorum.5 kilo aldım haftaya 6.ayımdan gün alıcam inşallh.ikiz olduğu için de sadece yürüyüş yapıyorum.

arkadaşlar ben de 52 kg ile hamile kaldım,ilk aylar biraz bulantım oldu, iştahsızlık fln 49 a düşmüştüm..şimdi 19. haftadayım 51 oldum. yani ilk 5 ayda 2 kg aldım.Ama herkesin dediği gb bu aydan sonra çok hızlı olarak kilo alınıyormuş.Dikkat etmemiz lazım:)

Ben cokmu aldım acaba 6 kilo almışım ama hamilelik öncesinde zayıf bir insandım:49::49::49:

rekor bende 7 kilo aldım :):) belkide 7nin üzerine yine aldım :) hiç midem bulanmadı ha bire yedim hatta bu ara acayip iştahım açık sadece yürüyüş yapıyorum ben okadar... inşallah aşırı kiloyla kapatmam.. 170 boyum 65 kiloyum hamiş oldugumda 58dim....

ben 49 kilo ile hamile kaldım. şu anda 56 kiloyum. inş toplamda 15 kiloyu geçmem.
bebiş beslensin diye kısmıyorum ama abur cubur da yemiyorum. kiloları veririz ya yeter ki sağlıklı olsunlar.

61 kilo ile hamile kaldım şu an 22. haftamdayım ve 64 kiloyum. Abur cubur yememeye dikkat ediyorum. hamileyim diye iki kişilik yemek yemiyorum çünkü daha ikinci kişi çok minik :):49:

Bende 59 kiloyla hamile kaldm sonra 55e üştüm şimdi 56 kiloyum. iştahımda yerimde tatlı olsun hamurişi olsn hep yiyorum. Azıcık göbişlendim Sizin nasıl belli olmaya başladı mı? :49:

merhaba bnmde dogumn sızınle aynı gunde 13 hazıran erkek bnmkı sızınkı ne ben sımdıye 14 kılo aldım cok aldım yanı.(((kendıme engel olamıyorumm cok yıyorumm.)))

6 aylik olduk ve 8 kilo aldim ben de. İlk gebeligimde nasilsa ayni, basladigim kilo ayni, kilo alma hizim ayni. Boyle giderse kacla dogum yapacagim da belli aslinda:))
Dikkat etmek, bol yuruyus yapmak lazim ama, cok da kafaya takmamali. Seker yada vb bir neden yoksa hamilelik rejimini de desteklemiyorum askinda. Saglikli bir dogum ve bebek elde etmek kolay degil, bedeli kilo olsun yeterki verilir elbet. Ben 6 ayda vermistim tum kilolarimi.

30+2 de 67 kg çıktım. 61 ile hamile kalmıştım, 6 kilo almışım şimdiye kadar. İyi gidiyoruz şimdilik.

ben cok aldım..31. haftada 15 kilo almışım:52::52::52::52:ve yürümekte zorlanıyorum artık

ben cok aldım..31. haftada 15 kilo almışım:52::52::52::52:ve yürümekte zorlanıyorum artık

canım ya yürümekte ben de zorlanıyorum, çok fazla aldığımızdan değil de vücut o kiloya alışık olmadığından :34:
az kaldı sıkıcaz dişimizi annesi napalım :50::49:

yürümek ve oturduğun yerden kalkamamak bendede var artık özellikle kendimi akşamları daha ağır hssediyorum yatakta yatarken kalkmak zulüm ters düşmüş kaplumbağa gibi ayaklarım havada kalıyo desteksiz kalkmak zor 2 merdiven çıksan ah uh nefes nefeseyim son ayda napıcaz biz bilmiyorum

31. hafta 10 kilo..kendimi taşıyamıyorum artık..yesem bi türlü yemesem bir türlü.. 38 hafta olsaydık artık..

merhaba bnmde dogumn sızınle aynı gunde 13 hazıran erkek bnmkı sızınkı ne ben sımdıye 14 kılo aldım cok aldım yanı.(((kendıme engel olamıyorumm cok yıyorumm.)))

Benimki de kız :) ben 6 kilo aldım son 1 ayda aldım nerdeyse hepsini hele bu aralar ne yesem doymuyorum karnım hep gurul gurul artık ne yiceğimi şaşaırdım yemek yapmaktan bıktım zaten dışarı çıkmak işkence gibi hem zor yürüyorum ağrım oluyo hem de her dükkandan bişeyler alıyorum artık utanıyorum :)) :56:

31. hafta 10 kilo..kendimi taşıyamıyorum artık..yesem bi türlü yemesem bir türlü.. 38 hafta olsaydık artık..

evet artık bebişlerimize kavuşsak :) gece uykudayken sayıklıyormuşum döner kebap diye kocacım üzülmüş uyandırdı beni yemek ye diye ya ben hep açım uyuyamıyorum bile gece açlıktan uyanıyorum çok obur oldumm :49:

canım ya yürümekte ben de zorlanıyorum, çok fazla aldığımızdan değil de vücut o kiloya alışık olmadığından :34:
az kaldı sıkıcaz dişimizi annesi napalım :50::49:

ya topallıyorum işe zor gidiyorum.bide 5 hafta calısabilir raporu alıcam nasıl çalışcaksam

Back
X