2013 haziran anneleri ve bebekleri

yasirim

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
9
1
6
35
Bursa
Merhaba oğlum haziran dogumlu zor bi dogumdu ve Doğumda oksijensiz kaldi bebeklerinizin boy ve kilolarini neler yaptiklarini paylasirsaniz sevinirim. Biz donuyoruz ve destekli oturuyoruz. 8.600 gr boyu 70 cm

merhaba inşallah birşey olmamıştır.Bunu zaman gösterecek benim kızım 8.200 70 cm dönüyor oturuyor sürünerek ilerliyor ama anlamlı hiç keilme söylemiyor

Cevap veren olmadi galiba bizde haziran 14 dogduk emekliyoruz odalarigeziyoruz desteksiz oturuyoruz 9 kg ve boy 75

Arkadaslar bence gayet guzel bir baslik olmus guncel tutalim cocuklarimiz neler yapiyor ve nasil egitiyoruz yazalim birbirimize faydamiz olur

biz de 14 haziran doğumlyuz. kilo 10 boy 73 cm oturuyor emekliyor. biraz hasta kızım öksürüğü var. ba-ba-ba, a-da da diyor konuşmaları için erken daha

Benim kizimda 19 haziran dogumlu 9.700kilosu boy 73 de de de diyor baba diyor oturuyor fakat emeklemede surunuyor resmen:) birde yeni yeni cigliklar atmaya basladi hepinizin bebegine masallah

benim oğlumda 29 haziran doğumlu emekliyor oldugu yerde durmuyor baybay yapıyuor alkış yapıyor dede diyor 2 diş var malalah ama kahvaltı yapmıyor yedigi geri çıkarıyor sizinde mi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…