2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Aysula

2 Peri Masalı
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
795
0
66
İstanbul
Yeniden Anne oluyorum!

Sevinç, heyecan, korku, yine sevinç, yine heyecan :)

Varmı benim gibi henüz çok yeni olan hamileliğini öğrenen

canım tebrik ederim:) senin adına çok sevindim. adet gunum 13 haziran inş o güzel haberi vermek nasip olır bana da:) 1 haftadır kasıklarımda ağrı ve batma var özellikle sağ kasığımda. 3-4 gündür kasıklarım ve alt karnım hafif şiş göğüslerim de tabi merakla ve heyecanla bekliyorum umarım hayal kırıklığı yaşamam. sen de hangi belirtiler oldu:)

Bende hamileyimmm :) Valla hiç umudum yoktu. 2 ay klomen-ovitrelle tedavisi gördüm, olmadı. Bu ay tamamen atmıştım kafamdan. Adet olacağım gün idrar testi aldım yaptım. Şak diye 2. Çizgi. İnanamadım gittim kan testine oda 183 çıktı. Çokk mutluyum kızlar. Sağ sağlim doğarlar inşallah. Bu arada benim beta hcg 2 kat değilde 3,5 kat artıyor. 183-618-2160 Neden olabilir sizce?

Bende hamileyimmm :) Valla hiç umudum yoktu. 2 ay klomen-ovitrelle tedavisi gördüm, olmadı. Bu ay tamamen atmıştım kafamdan. Adet olacağım gün idrar testi aldım yaptım. Şak diye 2. Çizgi. İnanamadım gittim kan testine oda 183 çıktı. Çokk mutluyum kızlar. Sağ sağlim doğarlar inşallah. Bu arada benim beta hcg 2 kat değilde 3,5 kat artıyor. 183-618-2160 Neden olabilir sizce?

çoğul gebeliklerde çok arttığını duymuştum :21::21::21:
tebrik ederim hayırlısıyla sağlıkla kucağınada alırsın inşallah

Yeniden Anne oluyorum!

bende aynı duyguları yaşıyorum :18:
hiç hazır değildim prensesim henüz 26 aylık ve elim ayağıma dolanmış vaziyetteyim
yarın dr gideceğim hayırlı haberler alırım inşallah

canım tebrik ederim:) senin adına çok sevindim. adet gunum 13 haziran inş o güzel haberi vermek nasip olır bana da:) 1 haftadır kasıklarımda ağrı ve batma var özellikle sağ kasığımda. 3-4 gündür kasıklarım ve alt karnım hafif şiş göğüslerim de tabi merakla ve heyecanla bekliyorum umarım hayal kırıklığı yaşamam. sen de hangi belirtiler oldu:)

Teşekkür ederim tatlım inşallah sende güzel haberler alırsın .Bebiş gelir .Benimde sanki adet

olucakmışım gibi ağrılarım oldu.Belirtimi bilmem ama anide dudağımda uçık çıktı.Tırnaklarım çok hızlı uzamaya başladı.En önemlisi 1-2

damla açık kırmızı kanama oldu ..Yerleşme kanamasıymış :)

bende aynı duyguları yaşıyorum :18:
hiç hazır değildim prensesim henüz 26 aylık ve elim ayağıma dolanmış vaziyetteyim
yarın dr gideceğim hayırlı haberler alırım inşallah

Olsun be gülüm beraber büyürler benim prensesimde kardeşi doğunca 4.5 olcak ben geç bile kaldım :D

Çok tebrik ederimm .Bazen hayatımızda süprizler olabiliyor .Kafa rahat olursa her şey olur.Benim hcg 84.2 çıktı .Seninki yüksekmiş.

Olsun be gülüm beraber büyürler benim prensesimde kardeşi doğunca 4.5 olcak ben geç bile kaldım :D

ee artık olduktan sonra diyecek bişey yok sanırım
doktoruma gittim kan vermeme gerek kalmadan gördük miniciğimi henüz 5 haftalık :37:
inşallah sıkıntısız bir hamilelik ve sağlıklı bebekler alırız kucaklarımıza
pazartesi tatile çıkıyoruz sorun olmayacağını söyledi dr yoksa tüm tatil planı değişecekti :21:

Yeniden Anne oluyorum!

merhabalar öncelıkle hayırlı uğurlu olsun Allah nazarlardan korusun inşallah :nazar: bende haziran 2013 de hamıle olmayı çook istiyorum 10 haziranda herşey bellı olcak. Fakat adetıme 3 gun kala beta hcg testi yaptım ve umutlarım kırıldı sonuç negatif :43: yinede bi umut 10 haziran ı beklıyorum belki, belkii... diyorumm.:14:

bende bugun pozitif bi idrar testi sonucu gordum bu hafta ici netlesecek umarim araniza katilabilirim

Hepinizi tebrik ederim.. Bende 5 haftalık hamişim gecen hafta öğrendim ve ilk gebeliğim cok mutlu ve cokk heycanlıyımm.. Ama hic hamilelik belirtim yok yani bulantım falan doktora gitmyi düsünüyorum umarım bi sorun yoktur

topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inş.:nazar::nazar::nazar:bebişlerimizi sağselim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim:emir_bebek::nazar:

kızlarrrr mrb :) ben adet gecıkmemın 14.gununde beta hcg baktrdm ve sonuc 5839 cıktı sızce sonuc nedır cokkk merak edıorum lütfen onlıne olanlar cvp atsın...

ben adetime 5 günkala beta hcg ye baktırdım 6.63 çıktı tam sınırdaydı ama umutluydum adet günüm geçtikten 4 gün sonra yaptırdığımdada 859.63 çıktı geçtğimiz cumartesi dr gittim daha çok küçük şuanda rahimde kese dedi ultrasondada gördm zaten küçücüktü belli belirsiz 1 haftaya kadar tekrardan giderim artık kalp atışların duymaya rabbim herkesin gönlüne göre versin:nazar::nazar::nazar:

kızlarrrr mrb :) ben adet gecıkmemın 14.gununde beta hcg baktrdm ve sonuc 5839 cıktı sızce sonuc nedır cokkk merak edıorum lütfen onlıne olanlar cvp atsın...
mrb cnm dr gitmedinmi?? beta hcg yüksek hamilelik değeri ama dr gitmen daha doğru olur

merhaba kızlar bende bugun öğrendim bat yarın fakat dayanamadım test yaptımmmm çift çizgi peşine hemen bı kana gittim değerim 214.6 ydı.. doktorla görüşmedim randevu almak lazımmış die direk labaratuardan aldım sonucu iyi bi sonuçmudur sizce???????????

Back
X