Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hamileyimmm :) Valla hiç umudum yoktu. 2 ay klomen-ovitrelle tedavisi gördüm, olmadı. Bu ay tamamen atmıştım kafamdan. Adet olacağım gün idrar testi aldım yaptım. Şak diye 2. Çizgi. İnanamadım gittim kan testine oda 183 çıktı. Çokk mutluyum kızlar. Sağ sağlim doğarlar inşallah. Bu arada benim beta hcg 2 kat değilde 3,5 kat artıyor. 183-618-2160 Neden olabilir sizce?
Yeniden Anne oluyorum!
Sevinç, heyecan, korku, yine sevinç, yine heyecan :)
Varmı benim gibi henüz çok yeni olan hamileliğini öğrenen
canım tebrik ederim:) senin adına çok sevindim. adet gunum 13 haziran inş o güzel haberi vermek nasip olır bana da:) 1 haftadır kasıklarımda ağrı ve batma var özellikle sağ kasığımda. 3-4 gündür kasıklarım ve alt karnım hafif şiş göğüslerim de tabi merakla ve heyecanla bekliyorum umarım hayal kırıklığı yaşamam. sen de hangi belirtiler oldu:)
bende aynı duyguları yaşıyorum :18:
hiç hazır değildim prensesim henüz 26 aylık ve elim ayağıma dolanmış vaziyetteyim
yarın dr gideceğim hayırlı haberler alırım inşallah
Bende hamileyimmm :) Valla hiç umudum yoktu. 2 ay klomen-ovitrelle tedavisi gördüm, olmadı. Bu ay tamamen atmıştım kafamdan. Adet olacağım gün idrar testi aldım yaptım. Şak diye 2. Çizgi. İnanamadım gittim kan testine oda 183 çıktı. Çokk mutluyum kızlar. Sağ sağlim doğarlar inşallah. Bu arada benim beta hcg 2 kat değilde 3,5 kat artıyor. 183-618-2160 Neden olabilir sizce?
Olsun be gülüm beraber büyürler benim prensesimde kardeşi doğunca 4.5 olcak ben geç bile kaldım![]()
Yeniden Anne oluyorum!
Sevinç, heyecan, korku, yine sevinç, yine heyecan :)
Varmı benim gibi henüz çok yeni olan hamileliğini öğrenen
mrb cnm dr gitmedinmi?? beta hcg yüksek hamilelik değeri ama dr gitmen daha doğru olurkızlarrrr mrb :) ben adet gecıkmemın 14.gununde beta hcg baktrdm ve sonuc 5839 cıktı sızce sonuc nedır cokkk merak edıorum lütfen onlıne olanlar cvp atsın...
kızlarrrr mrb :) ben adet gecıkmemın 14.gununde beta hcg baktrdm ve sonuc 5839 cıktı sızce sonuc nedır cokkk merak edıorum lütfen onlıne olanlar cvp atsın...