Tüp Bebek Merkezleri 2013 Haziranda 4. Tüp Bebek denmesini yapacaklar birlikte karar verelim...

trilicce

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
421
7
318
Diğer
Arkadaşlar 4. Tüp bebek denemesini yapacaklar merkez seçimi, Ne yiyip içelim gelin birlikte konuşup karar verelim.
Ben 2. ve 3. denememi Umut Tüp Bebekte yaptım. 2. de dış gebelik oldu. 3. de ise orta kalite embriyomuz oldu. Gene de umutlandık ama olmadı.
Ne olursa olsun doktorumdan çok memnunum ama İstanbul bize çok uzak. Ankarada merkez bakıyorum. Yine de içime sinen bi yer olmazsa Umut Tüpe ve Ulun Beyle devam.
Bu açıdan önerileriniz varsa iyi olur.

Arkadaşlar 4. Tüp bebek denemesini yapacaklar merkez seçimi, Ne yiyip içelim gelin birlikte konuşup karar verelim.
Ben 2. ve 3. denememi Umut Tüp Bebekte yaptım. 2. de dış gebelik oldu. 3. de ise orta kalite embriyomuz oldu. Gene de umutlandık ama olmadı.
Ne olursa olsun doktorumdan çok memnunum ama İstanbul bize çok uzak. Ankarada merkez bakıyorum. Yine de içime sinen bi yer olmazsa Umut Tüpe ve Ulun Beyle devam.
Bu açıdan önerileriniz varsa iyi olur.

Merhaba cnmm..bende yaza doğru haziran temmuz gibi tekrardan denemek istiyorumm.benimde 4. olucakk..bende umutta yaptımmm.en sonuncuyu 19 eylülde aldım negatifimi..
maddi manevi çok yıprandıkkkk.kendimizi ayarlayıp tekrardan başlamak istiyoruz Allah izin verirseee..daha öncekileri üniv.hast yapmıştım bu seferkini umutta yaptım bende memnunum
ulunbeydennn..ve tekrara orda deneyeceğimm mecburen eşimin orda testi dokuları duruyo onları çözdürecekler onlarla deneyeceğizz.inşallah çözülünce kaliteli sperler çıkarr...
da bende tekrardan başlayabilirimm..sen ankaradasınn senin için zor oluyodurr..o kadar çok varki diğer illerden gelenn...herşey bebeiş için işte cnm ne yapalımm..
bende bu sefer çok umutluyumdum ama olmadııı ne yapalım nasip değilmişş..rabbim güç sabır sağlık versin.tedavilerimizee devam edelimm...:26:

Bende Ankarada merkez araştırıyorum. Beni tatmin etmezse umutla devam. Bizim 3. de embriyolar ancak orta kalite olabildiler. Morfolojiye iyi gelecek karışım ilaç varsa bilen yazsın lütfen . 1-2 ay içinde kürlere ilaçlara neyse başlamayı düşünüyoruz. Bu tedavilerde zaman önemli biliyosun.

Back
X