2013 hediye gibi geldi hoşgeldiiiiiiii :)

BULAMADIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.206
9
158
Kızlar merhaba :) umarım herkes iyidir.İşimden dolayı çok sık nete giremiyorum ve konuları takip edemiyorum.Öncelikle boşanma aşamasında olan arkadaşlarım lütfen üzülmeyin evet çok zor bir süreç yaşadım biliyorum.hayaller, umutlar yıkılıyor.Aramayacağını bile bile bekliyorsun "keşke arasa dönsem, yeniden" diyorsun...Ama olmuyor.Odalara kapanıp, yada gece yatağa girdiğinde sırf ailende daha fazla üzülmesin diye gizli gizli ağlamalar...Sanki içinden bişeyler kopuyor,nefes alamıyorsun...Evet asla geçmez bu içimdeki sancı, bu yara kapanmaz asla diyorsun ve bir umutla yaşıyorsun...Ama hepsi geçiyor..Tek ilaçta zaman...Eski eşimden ayrılalı tam 17 ay oldu hiçbir şekilde ne o aradı nede ben.Davayı açtım oda boşanmayı hemen kabul etti tazminat ve nafakanın dışında.tazminat kazandım.Dosyam şuan temyizde.Resmen boşanalı da 7 aya yakın oldu.Duruşmalara bile katılmadı.Heryerden sildi engelledi beni.Ama kendisi orda burda kızlarla fink attı.Zamanında ona taşınalım buralardan dediğimde asla burdan taşınmam il değiştirmem demişti.Şimdi ailemle beraber yaşadığım şehire geldi burda yaşıyor karşılaşmadık hiç.İyi bir işi varmış.Bana gelince yaralarımı sardım :) İşe başlamıştım şimdi kurumsal bir şirketin kadrosunda çalışıyorum.Ailem destek arkadaşlarım var hayatıma yön verdim :) Onun naptığı ilgilendirmiyor ama arada akrabalar olunca ister istemez bilgiler geliyor.Eski kayınvalimde fotolarım elinde ağlayıp keşke barışsalar diye dua ediyormuş.Ama umurumda değil.Zamanında aramalarını çok beklemiştim.Sahipsiz bıraktılar gecenin bir yarısı dayak yiyip evi terkedip geldiğimde kimse aramamıştı.Allaha havale ettim hep.Biliyorum ki herşeyin bir zamanı var.Ağlaması belki rol kendini aklama millete karşı bilemiyorum ama inanıyorum ilahi adalet yerini bulacak.Kızlarrr yaralarda kapanıyor hayata yönde veriliyor.Önce aile :) Neticede biz doğarken o insanar yoktu hayatımızda.Olmasalarda olur :) Ayrıca kimse bizden değerli değil.Ailemiz dayak yiyelim, aldatılalım diye bizi evlendirmiyor.Öpüldünüzzz :)

İnşallah bundan sonra her şey istediğin yönde hakkında hayırlı olacak şekilde ilerler :34:

Canım herşey gönlünce olsun :9::9: Allah'ım sana güç, sağlık ve bol kahkahalı bir ömür versin :16:

Hayatın tüm güzellikleri seninle olsun 2013 ışık yılın olsun inş..

Harikasın BULAMADIM.
Tabiki inili çıkışlı zamanlar hayatımızın her evresinde olacaktır.
Bazen kendimizi çok iyi hissederken bazende daha kötü hissedebiliyoruz.
Olumsuz hissettiğinde yine dönüp bu yazdıklarını okumalısın. :)

Rabbim yolunu hayırla hep açık eylesin..

hersey zamanla oluyor sabirla oluyor rabbim sabredenin sabrini ecirsiz birakmiyor bir zaman sonra o kisi geliyor ama siz artik istemiyorsunuz bunu cok gordum etrafimda ben....durumunuza cok sevindim rabbim daha iyilerini versin insallah hersey gonlunuzce olsun...

Kızlar iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler :) Zor günlerimde hep yanımda oldunuz sizler sayesinde toparlandım.Umarım hepimiz çok çok mutlu oluruz ve umarım ki 2013 yılı hepimizin hayatında mucize yılı, dönüm noktası olurr :)

Yazınız boşanma aşamasında olan arkadaşlara ilaç gibi gelecektir.
2013 hepimize gönlümüzde,hayalimizde olanı versin inşallah:16:

bulamadım geçenlerde düşünmüştüm napıyo acaba diye , toparlandığına ve tekrar gülücükler saçtığına çok sevindim.

bulamadım geçenlerde düşünmüştüm napıyo acaba diye , toparlandığına ve tekrar gülücükler saçtığına çok sevindim.

Canım çalıştığım için pek giremiyordum nete.Toparlandım.Başlarda eşim arasın döneyim diyen ağlayan bulamadım yok artık.Hayatıma yön verdim.Sabırla bekliyorum ama eski eşimin ve ailesinin pişman olmalarını.Dönsün diye değil aslaaa sadece ego tatmini oldu galiba :) Hoş o adamda pişman olacak duyguda yok ama neyse artıkkk :) Allahım bir kapıyı kapatıp birini açıyor :)

senı hatırlıyorum bulamadım. hakkında hayırlısı olsun. zaman hep lehıne işlesın ınş
yakında kararda onanacak ve tazmınatınıda alacaksın ınş

ooohh yaaa sonunda güzel bi konu okudum kendime göre :) ben bugn boşandım yaaa 2 yılımı verdiğim adamla bugn bir inat uğruna açtığı dava yüzünden boşandım... duruşma sırasında hakimin karşısında ben inat yüzünden açtım bu davayı boşanmak istemiyorum demesi bile beni nedense yolumdan çevirmedi, çünkü bu yolu ben açmadım ... hakkımızda hayırlısı veee 2013 çoooooook güzel gelecek inşallaaaahhh

Cok sevindim arkadasım senin adına.
Zaman diyoruz ya gercektende en derin yaraları bile kapatıyor.
Umarım hakettiğin mutluluğu yakalarsın.

Canım konunu okumuştum ve hala unutmadım, içim sızlamıştı sana yaşatılan şeyler, şimdi tesadüf gördüm konunu ve çok sevindim senin adına. İyileşmeyecek şey yok demekki biraz izler bıraksada hayat yaşamaya deyecek kadar güzel. Umarın bundan sonrada hep gülersin ve ardına dönüp bakmaya vakit bulamayacak kadar güzelliklerle karşılaşırsın.

benim de 5 martta duruşmam var önce boşanalım diyen adam şimdi boşanmak istemiyorum diyor.6 aydır ayrı yaşıyoruz çocuk düşünmedim 2 yıl evli kaldık.
şu anda öyle mutluyum ki ailem, arkadaşlarım destek hayat ne güzelmiş diyorum.

evim var ve hiç onu aramıyorum yalnız olmanın verdiği huzurda var tabi. öyle rahat uyuyorum ki her gece yanıma birinin tüneyeceği fikrine bile tahammül edemiyorum:)

Canım konularının hepsini okuyamasam da konun asıl sebebini okudum, çok üzüldüm neler çekmişsin ama hayat işte herkesin bir sınavı var seninde sınavın bu olmuş olsun inşallah...Bak ne güzel allahın izniyle atlatmışsın yeni bir hayat kurmuşsun kendine ve en önemlisi de mutlusun...
Dilerim allah senin gibi bana da yada bizim gibi yeni bir hayata başlamaya karar verenlere yardım eder...Önün hep açık yüzün hep gülsün inşallah...

Kızlar iyi dilekleriniz için sonsuz tşekkürler :) Boşanma aşamasında olan arkadaşlarım gelgitler yaşamanız çok normal ama hepsi geçecek.Pişman olsun ayaklarıma kapansın demelerde zamanla geçecek..Ben ailemin yanına gecenin bir yarısı dayak yiyerek geldiğimde tam 4 aya yakın ne eski eşimtarafından nede ailesi tarafından bir kere bile aranmadım.Arkamdan demediklerini bırakmadılar..Hep kötü bendim onlar iyilerdi.Bazen çenemi tutamadım aramadım ama göndermelerde bulundum yalan yok :) Geçti gitti.Bana boşanında kurtulalım diyen kaynana müsvettesinin hergün pişmanlıklarını duyuyorum.Millete nolur bulamadım ın ağzını arayın barışmak istermi diye konuşuyormuş..Evlenmemize aracı olan yakın akrabam içinde keşke şunları biraraya getirsede konuştursa diyormuş hatta millette bize söyleyeceğine oğluna söyle o arasın o mesaj atsın bulamadım a demişler ağlayarak ben oğluma söyledim ama gurur yapıyor hayatta aramam bitti diyormuş :) Kadını ateş sardı neden derseniz bombaya gelin :) Eski eşim biriyle berabermiş gidip benim yaşadığım eve kalıyormuş arada ve çok suratsız havalı kimseyi iplemez avırları var kızın diyorlar :) Gelen gideni aratıcak galiba :)

Back
X