2013 kasım anneleri bebek alışverişinde neler gerekli paylaşalım

Ben yari yariya aldim. Atiyorum 10 tane tulum varsa 5 i 0-3 ay, 5'i 3-6 ay. Ama 3-6 ay daha cok olsa daha mantikli gibi, azcik buyuk giysinler baslarda birsey olmaz

bende bu konuda çok kararsız kalıyorum.. elim genelde hep büyüklere gidiyor.. hatta abartıp 6-9 ay aldığım da oluyor.. bu gidişle oğluşum hep çuval gibi kıyafetler giymek zorunda kalcak..

ben 0-3 ay fazla almataraftarı degilim en hızlı geliştikleri dönem zaten ve bebek hediyesi olarak hep zıbın takımı geliyor.. 0-3 aylık sadece 2 tane 10lu hastane cıkışı 2 tane 5li hastane cıkışı 10 corap 10 zıbın bıkaç parcada begendıgım bady vs aldım.. dediğim gıbı zaten hediye olarak en cok giyim gelıyor.. ilk kızımda cok almıştım hep içimdekalmıştı giydiremedım boşuna müsrüflük :44:

bi takım 10lu hastane çıkışı 3 takım 5li ve bi tulum 12 tane çıtçıtlı zıbınlar aldım hemen hemen hepsini küçük aldım0-3 ay yani büyüdükçe alırım diye düşünerek vede en çok giyim hediye gelir diye düşünüyorum. 3 tane penye bitane polar battaniye bitanede halası örüyor emziğini suluğunu şampuanını tırnak makasını mendillerini çoraplarını hazırladım hepsi yıkanmayı bekliyolar

Külot alacak mıyız? Bezin üzerine direk zıbını mı giydireceğiz? :) çok acemiyim.

bebeklerde zıbın kullanmak daha kullanışlı cnm 6 yaşında kızım var bezden kurtulana kadar hep zıbın kullandım hem belide açılmamış oluyor....ne güzel tatlı telaşlar içindesiniz...bir nebzede olsa bu heyecanınıza ve hazırlıgınıza katkıda buluna bilirim..kişiye özel tasarımlar hazırlıyorum..magnetler , logusa taçları, emzik zincirleri, takı yastıkları , zıbınlar ve dahada fazlası istediginiz birşeyler varsa yardımcı olabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…