2013 kasım anneleri nedir bu sessizlik..

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.326
208
hamileyken cıvıl cıvıldı..anlaşılan bebekler yoruyor bizleri....canları sagolsun yeter..benim bebeişim iki buçuk aylık oldu..uzun aradan sonra tekrar anne olmak yordu beni...cok zorlanıyorum...galiba gençlikte herşey başka...Allahtan kızım uslu bir bebek..ama o bile yoruyor..artık uykuyu azaltmaya başladı...

Merhaba canım benim kızımda 10.02.2014 de 3 ayını doldurdu.Gaz ve kusma sorunumuz hala devam ediyor. Birde son 1 haftadır boğazının altı kıpkırmızı pişik oldu çok üzülüyorum, yavrumun canı nasıl acıyor kimbilir

eczanelerde sudo krem var..ondan alın cok memnun kalırsınız..hemen geçirir..

benim bebeğimde 19 şubatta 3 ayını dolduruyor ama tam hız devam ediyoruz ağlamalara bende takip etmeye çalışıyorum ama kimsecikler yok

merhaba arkadaşlar... bebegım dun 3. ayını doldurdu. sizin bebekleriniz boy ve kıloları ne kadar? benım oğlum 61 cm ve 5.400 gr ...
ve ben zayıf dıye uzuluyorum

merhaba arkadaşlar... bebegım dun 3. ayını doldurdu. sizin bebekleriniz boy ve kıloları ne kadar? benım oğlum 61 cm ve 5.400 gr ...

Boyu uzunmuş maşallah. Benim kızım da 3.5 aylıkken 62 cm'di, 3 gün sonra 4. ayı dolacak. ama kilo aldıramıyorum ben de. Şimdiye kadar anne sütü ile besledim, 6 kilo idi en son, ishal oldu ve yarım kilo zayıfladı. Sen de mi anne sütü ile besliyosun, doktorunuz ne diyo kilosu için? Artık etraftan gelen eleştirilere dayanamayıp mama vermeyi düşünüyorum.. Doktora danışıp katı gıdaya da geçerim belki

anne sütü veriyorum canım ama baktım kılo alımı cok az. yaklasık 15 20 gundur de devam sutu verıyorum. dr ayda 600 alsa ıyı dıyor ama bu cocukalr 6. aya kadar duzenlı ve cok kılo alıyorlar sonra zaten yavaslıyor. o yuzden artık devam sutu de verıyorum.

benim kızım 6 kasım doğumlu 3,5 aylık şimdi .
3ay kontrolünde 63 cm, 5550 kg çıktı dr normal dedi boyu uzun olcak dedi
sadece anne sütü veriyorum dr 4.ayda yoğurda başlıcaz dedi sizde nasıl
günde 4-5 kez kaka yapıyor ağlamalar hala devam kucakta susuyo belim koptu
haaa bir de saç dökülmeleriniz arttı mı ben hala adet görmedim sizde durumlar nasıl
kolay gelsin

kızım 3,5 aylık
3 aylıkken 5550 kg,63 cm idi
bize de zayıf diyolar ama doktoru dinle boşver mama alan çocuk kof bir kilo alıyo ben güvenmiyorum mamalara sağlıklı olsun da zayıf olsun varsın

2 gunsonra 3 aylık olcaz..kilomuz 6 kilo 500 gr orta halliyiz ..boyumuz uzun biraz..cok sukur bebeğim uslu..emme sorunu dışında bir problem yasamadım..maşallah uykusu cok duzenli...beni hiç uzmuyor..gaz problemimizde pek olmadı..artık dıs çevreye ilgi duymaya başladı ..cok hoşuma gidiyor..Rabbim herkesin evladını bagıslasın...tek sorunum doğum iznim bitiyor..ve ben işden cok soğudum ama çalışmak zorundayım

merhaba bayanlar 2013 8 kasım doğumlu prensesim 4 aylık oldu ben doktor tavsiyesi ile aptamil de kullanıyorum sütüm yetersiz olduğu için ama ek besin verme konusunda kararsız kaldım sizlerden cevap bekliyorum :18:

mrb hanımlar ben yeni üye oldum fakat hamileliğim süresince hep takip ettim kulübü. benim kızımda 19 kasımda doğdu 3 aylıkken sadece 5 kiloydu.başından beri hep az kilo alırdı bu sefer tahlil yapıldı ve enfeksiyon çıktı. ilaç kullandık birz azaldı meğer kilo alımı ondan azmış fakat ben günde 2 kez mama veriyorum çünkü doktorda vermemi söyledi zaten 2 kez vermeklebirşry olmazmış. sonuçta ilaç kullandık ağır gelmesin diye birazmama ilede tskviye yapıyorum bakalım 4. aykontrolumuz nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…