Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 22 haftalık hamileyim..oruc tutabiliyorum..acaba sizlerdende tutan varmı
Kızlar herkesin kendi kararı kimseyi eleştirmek bana düşmez tabi ki ama acıktığımda bebeğimin hareketleri öyle azalıyo ki kıyamıyorum oruç tutan hamilelerin bebeklerine. Doğduğunda onu aç bırakmaya dayanabilir miydiniz peki? Dinimiz de bize böyle bi izin vermişken bu inat niye anlamıyorum doğrusu.
ben 24. haftadayım ilk 6 gün tuttum sonra 3 gün tutmadım 2 gün daha tuttum ama artık tutmuycam bebeğime zarar veririm diye korkuyorum akşama kadar hiç kıpırdamıyo nerdeyse yemekten sonra coşuyo (ilk bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum bunuda kaybederim diye çok korkuyorum en başından beri)
Kızlar herkesin kendi kararı kimseyi eleştirmek bana düşmez tabi ki ama acıktığımda bebeğimin hareketleri öyle azalıyo ki kıyamıyorum oruç tutan hamilelerin bebeklerine. Doğduğunda onu aç bırakmaya dayanabilir miydiniz peki? Dinimiz de bize böyle bi izin vermişken bu inat niye anlamıyorum doğrusu.