Kizlar ilk once hamilelikleriniz hayirli olsun rabbim olmayan diger kader arkadaslarimiza nasip etsin suan 8 haftalik hamileyim allahim nasip ederse sat 14 aralik istedimki burda halileligimizi adim adim paylasalim
Kizlar ilk once hamilelikleriniz hayirli olsun rabbim olmayan diger kader arkadaslarimiza nasip etsin suan 8 haftalik hamileyim allahim nasip ederse sat 14 aralik istedimki burda halileligimizi adim adim paylasalim
merhaba canım.ben de 6.haftadayım.keseyi gördüm çok şükür ama kalp atışları için 13 mayısa randevu verdiler.inşallah onuda duyarım.sen duydun mu cnm kalp atışlarını ve kaçıncı haftadaydın?birkaç gün öncesine kadar gayet iyiydim ancak 6.haftaya girdiğimden beri halsizlik ve uyku hat safhada,kendimi hasta gibi hissediyorum sürekli.mide bulantım sabahları oluyor allahtan az ,inşallah artmaz.rabbim isteyen hrkeze sağlıklı,hayırlı evlatlar versin...
merhaba kızlar bebişleriniz hayırlı olsun RABBİM koklamayı nasip etsin
bende 1yıldır uğraştım yumurta takipleri felan yaptık olmadı
en son bu haziranda tüp bebek düşünüyorduk görüşmelere bile gittik ama o arada hamile kaldım
son adetim 23 marttı 22nisanda evdeki testlerde çıktı hemen kan verdik ordada çok yüksekti değerimiz
23 nisan çocuk bayramında ilk dra gittik şükür keseyi gördük
dünde kalp atışı için gittik biz duymadık ama dr duydu gördü içmiz rahatladı şükür
şuan 5+6 yız hepimize sağlıklı bi hamilelik diliyorum umarım koklamakta nasip olur