2013 kasım ayında aşılama yaptıracaklar buraya....

Selam herkese cumartesi günü aşilama yaptirdim inşallah hayirlisiyla güzel sonuç alirim büyük gün 10 aralık 2013 sali bana dua edin inşallah benimde bebişim olur 5 yilin sonunda

Her ikisini de görmüş birisi olarak yazıyorum (4 aşılama oldum
eğer hemen çocuk istiyorsanız ,ekonomik durumunuz kaldıra biliyor ise kesinlikle tüp bebek derim ki onunda başarı şansı %50 aşılama da %15 herkese hayırlı haberler inşallah

Slm araniza yeni katildim ve ister istemez endiselerim var.ama burda asicagima inaniyorum.Bende 25 kasim2013 de asilama yaptirdim catlatma ignesi vuruldu aradan 2saat sonra asilama oldu..2hafta sonra ogrenicez bakalim doktorum bana progesteron hapi, bebe aspirini ve crinone 8 jel verdi.benim sorum jeli kullandıktan sonra ne kadar dinlendiniz..

Ben de 19 Kasım'da asilama yaptırdım. Haftaya pazar adet gunum bekliyorum sabırla. Rabbim hepimize hayirli sağlıklı evlatlar versin en yakın hayirli zamanda. Crinone jeli kullandıktan sonra dinlenmek yok. Aksine hareket etmek gerekiyor rahme dağılması icin. Eger yatarsanız birikip kalıyor ve ayağa kalkınca hepsi geri geliyor.

bende 19 kasımda yaptrdm aşılamamı agrılaerın oluyor mu senın canm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…