2013 kasım bebekleri boy ve kiloları

20+2 günlük kızımızın kilosu 365 gr boyu ise 25 cm :) kasım annesi olarak başladık ama doktorumuz doğum tarihini 29 ekim dedi en son :) bu arada bebeğinizin boyunu ultrason sonucundan hesaplayabilirsiniz

sonuç kağıdındaki FL:uyluk kemiği uzunluğu imiş

FL sonucu ile 7 'yi çarparsanız bebeğinizin boyu ortaya çıkıyor

20+2 günlük kızımızın kilosu 365 gr boyu ise 25 cm :) kasım annesi olarak başladık ama doktorumuz doğum tarihini 29 ekim dedi en son :) bu arada bebeğinizin boyunu ultrason sonucundan hesaplayabilirsiniz

sonuç kağıdındaki FL:uyluk kemiği uzunluğu imiş

FL sonucu ile 7 'yi çarparsanız bebeğinizin boyu ortaya çıkıyor

masallah kuzuna:emir_bebek::nazar:

selam kizlarrr..
Bugun kontrolumuz vardi.. oğluşum 20+5 ama bi hafta onden gidiyo gelisimi dedi doktorum ekim annesi olabilirmisim.. boyu 24 cm kilosu 384 gr mis.. Allah nazarlardan saklasin yavrularimiziii :)))

Merhaba kızlar,

Benimde oğluşum olacak inşallah :emir_bebek:
şuan 22 haftalık hamileyim,20.haftasında kontrole gittiğimizde 25 cm boyu,355 gr ağırlığıı vardı.
Sevgiler :49:

ne güzel hepiniz biliyosunuz bebişin kilosunu ben souyorum ama benim doktor bu haftalarda küçük olduğu için söylemiyoruz diyo. zaten benm bebiş sat a göre 3 hafta küçüktü 10 günü kapattı gelişimimi geri acaba diye çok endişe ediyorum umarım geç döllenmedir sağlıklıdır bebişim

ne güzel hepiniz biliyosunuz bebişin kilosunu ben souyorum ama benim doktor bu haftalarda küçük olduğu için söylemiyoruz diyo. zaten benm bebiş sat a göre 3 hafta küçüktü 10 günü kapattı gelişimimi geri acaba diye çok endişe ediyorum umarım geç döllenmedir sağlıklıdır bebişim

canım aynı durum bende de var.
1 hafta geriden geliyor oğluşum. geç döllenme olabilir dedi doktorum.
detaylıda 19 haftalıkken 287+-42 gram çıktı oğlum.
boyunu sordum söylemedi.
meraktan çatlıyorum, bebeğim gelişiyor mu diye :50:

rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım aynı durum bende de var.
1 hafta geriden geliyor oğluşum. geç döllenme olabilir dedi doktorum.
detaylıda 19 haftalıkken 287+-42 gram çıktı oğlum.
boyunu sordum söylemedi.
meraktan çatlıyorum, bebeğim gelişiyor mu diye :50:

rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

annelik böyle bişeymiş demekki insan ne kadar çok şey merak ediyo 15 günden uzun sürse kontrolüm çatlıyorum bende iki farklı hastaneye gidiyorum zaten meraktan yarında şeker yüklemem var inşallah şeker çıkmaz:44: rabbbim hayırlı sağlıklı bebişler versin inş.

annelik böyle bişeymiş demekki insan ne kadar çok şey merak ediyo 15 günden uzun sürse kontrolüm çatlıyorum bende iki farklı hastaneye gidiyorum zaten meraktan yarında şeker yüklemem var inşallah şeker çıkmaz:44: rabbbim hayırlı sağlıklı bebişler versin inş.

amin canım aynen. benim de 1.5 hafta oldu daha 2.5 haftam daha var şeker yüklemesi için ve detaylının 2.sini yaptıracağız. daha yeni gördüm ama sanki çok oldu görmeyeli gibi :)
inşallah temiz çıkar şeker yüklemen canım

amin canım aynen. benim de 1.5 hafta oldu daha 2.5 haftam daha var şeker yüklemesi için ve detaylının 2.sini yaptıracağız. daha yeni gördüm ama sanki çok oldu görmeyeli gibi :)
inşallah temiz çıkar şeker yüklemen canım

benim şekerim çıkmadı çok şükür çok kiloluyum ayrıca annem ananem dayım teyzelerim hep şeker hastası bende korkuyodum ama temizmiş:1::3: 2.düzey usg çekindim ayrıca bebeğim 500 grammış doktor haftasıyla uyumlu dedi gelişimi güzel dedi rahatladım ama netteki değerlere görede düşük :44::44::44: bilemedim
senin de şeker çıkmaz inş.

Cuma günü gittiğimde kilosunun 718 gr oldugunu söyledi ama boyunu söylemedi . Bana verdiği ultrasondaki bilgilerden öğrenebilir miyim boyunu?

Cuma günü gittiğimde kilosunun 718 gr oldugunu söyledi ama boyunu söylemedi . Bana verdiği ultrasondaki bilgilerden öğrenebilir miyim boyunu?

evet canım fl diye bir değer var yanında muhtemelen 4,07 5,0 vs gibi yazıyorur onla 7 yi çarparak bebeğimizin boyunu buluyoruz

Back
X