- Konu Sahibi evenescence
35+3te 2350 gr.ne yesem yaramiyor.tostoparlak bisey oldum cocuk buyumuyor... 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35+3te 2350 gr.ne yesem yaramiyor.tostoparlak bisey oldum cocuk buyumuyor...![]()
Bende bugün doktordan geliyorum 34+4 günlük bebeğimin kilosu 2850 gr boyu 49 cm.
aynı hafta ve günde benim bebeğimin kilosu 3000gr ve boyu da 47 cm' di.doktorum haftasına göre çok önde gittiğimizi söyledi.
senin doktorun bu konu hakkında olumsuz yorum yapmışmıydı?
Canım benim bebeğimde gebelik şekerinden dolayı 2 hafta ileri imiş. Fakat doktorum boyuna göre kilosu gayet iyi şu an sıkıntı yok dedi. 40.haftaya kadar beklemeyi düşünüyor. Eğer bebiş gelmezse sezeryanla almak zorunda kalabiliriz dedi. Son günümüz 19 Kasım...
ben senin tavsiyenle medipol' e gitmeye başladım, son 2 kontrolüm orada gerçekleşti.
şuan da bende de gebelik şekeri var ve bebeğim 2hafta önden gidiyor.ama benim doktorum seninkisi kadar rahatlatıcı konuşmadı.
kilosunun 4'ü aşabileceğini bu durumda sezeryan yapma mecburiyetinde kalabileceğini söyledi, çok üzüldüm.
korkumdan yaklaşık bir haftadır doğru düzgün hiç bişey yemiyorum çünkü ne yesem yarıyo, eti formun bisküvilerine başladım, yumurta ve meyve.. bu kadar![]()
Canım çok geçmiş olsun. Geçen gün doktor ve hastane tavsiyesi yaptığım yere bir yazı yazdım daha görmedin sanırım. En son Medipol'e Acile gittim ve başıma gelmeyen kalmadı. Doktorumun tutumuda cabası. Son 5 hafta kala doktorumu ve hastaneyi değiştirdim :S Şu an İkitelli İstanbul Hospital'da Kamer Tezer Özer beye gidiyorum. Medipol beni gerçekten çok zor durumda bıraktı. Umarım sen doktorundan memnun kalmışsındır. Şeker konusuna gelince stres yapma sık ve az yemeye çalış ve mümkün olduğunca şekerli gıdalardan uzak dur. Hangi doktora gidersen git aynı uyarıyı yapıyorlar. Umarım 4 kiloyu aşmaz ama öyle bir potansiyel var bebişlerimizde :) Önemli olan sağlıklı olmaları kendini şartlandırma normal yada sezeryan diye aynı şeyi banada söylüyorlar sürekli. Umarım kuzularımızı bir an önce sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Birde söylemeyi unuttum canım bazı meyvelerde çok şeker var. Meyve tüketirkende dikkatli ol. Zaten diyetisyene gidiyorsan söyleyecektir sana. Patates, kestane, üzüm, muz gibi gıdalardan olabildiğince az tüket. Zaten az bir zaman kaldı biraz sıkacağız dişimizi :)