2013 Mart Anneleri Bebişlerimize Kaç Kilo İle Hamile Kaldık ?

SuRMeLi

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.154
5.671
723
Ben 67 kilo ile hamile kaldım

Umarım ilk hamileliğimde aldığım kiloyu alırım

toplam 14 kilo almıştım :16: :49::nazar:

Son düzenleme:
53,3 ile hamile kaldım 65 ile tamamlasam iyi olacak tabi sağlıklı olarak inşallah :16::49:

62 kilo ile hamile kaldım :3::49::nazar: ama çok fazla kilo almak istemiyorummm :37::17::40::2::3::16::16::16::16:

45 kiloyla hamile kaldığımı bugün itibariyle öğrendim ama benim boyum kısa kilom normal o yüzden:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

56 kiloyla hamile kaldım 1 haftada 1 kilo aldım:37:
ama kilo değil şişlik sanırım kan sulandırıcı iğnenin etkisi olabilir diye düşünüyorum:44:
kızımda 22 kilo almıştım:33:
aman Ya Rabbim inşallah en fazla 10-13 alrırım.
diyetisyenden randevumu aldım bile:21:

67 kiloyla hamile kaldım, 4 hafta 6 günlük hamileyim henüz. bebeğim olucağını öğrendiğimden beri sabahları yürüyüş yapıyorum beslenmemi düzene soktum, 2.5 saat arayla besleniyorum. 64,5 kiloyum şuan.

En tombik benim galiba 74 kg ile kaldım ama beben için tedavi oldum 6 ayda 7 kilo almıştım diyetisyene gitmeyi düşünüyorum :) tostoparlak olmayayım :D

En tombik benim galiba 74 kg ile kaldım ama beben için tedavi oldum 6 ayda 7 kilo almıştım diyetisyene gitmeyi düşünüyorum :) tostoparlak olmayayım :D
diyetisyene gidip ilk aylarda 5-6 kilo verenler var. zaten ilk aylarda çok fazla besine ihtiyacı olmuyor bebeğin. ben randevu aldım diyetisyenden, cuma öğleden sonraya.

ay bak ben burayi gormemisim, hemen yetisiim:3:
henuz doktora gitmedigimden bilmiyorum ama 62 kilo civarlarindaydim en son, simdi ne oldu bilemem:56:

ben de 53 kilo ile hamile kaldım.. iştahım da daha şimdiden gayet açık..
umarım hiç birimiz veremeyeceğimiz kadar kilo almayız.

bende 68 kiloyla hamile kaldım. ilk bebeğimde 25 kilo alıp 93 ile doğuma gitmiştim kabus gibiiydi o kiloları verene kadar neler çektim.:36: inş bu gebeliğimde okadar almıcam çünkü daha bilinçliyim ilk çocuk çok farklı oluyor. ilk hamileliğini yaşayanlara tavsiyem canınız her istediğinde yemek yemeyin ekmek ve abur cuburlardan uzak durun.:56:

incir kürü ve polen sağolsun bana 3 ayda 9 kilo aldırdılar. gecen ay 3e yakın verdim. tedavimiz Aralık ayına kadar sürecek o zamana kadar eski kiloma inerim derken hiç beklemediğim bi anda hamileyim:) hep çok zayıftım, 56 kilo ile hamile kaldığıma inanamıyorum:D Ama olsun bebişim gelsin de tek varsın ben tombiş olayım:D

Ben de 46,5-47 arası ile hamile kaldım..
Doktora sordum, zayıf olman daha iyi dedi..
Ama ben hayatte kilo alamayan bir insanım 48,5 un üzerine çıktığımı bilmem.
Bu hamılelıkte 50 ve üzerini görmek benim için bir ilk olacak..
Bakalım şişmanken nasıl görüneceğim. :)))

Ben de 46,5-47 arası ile hamile kaldım..
Doktora sordum, zayıf olman daha iyi dedi..
Ama ben hayatte kilo alamayan bir insanım 48,5 un üzerine çıktığımı bilmem.
Bu hamılelıkte 50 ve üzerini görmek benim için bir ilk olacak..
Bakalım şişmanken nasıl görüneceğim. :)))

aynen ben de en fazla 48 olmuşumdur
o zman bile kendimi kilolu hissederdim:9:
45 kiloyla hamile kaldım bakalım ne olacak boyum kısa o yüzden çok kilo almak istemiyorum:18::18:

Back
X