2013 Mart Anneleri Bebişlerimize Kaç Kilo İle Hamile Kaldık ?

hiç bir zaman ince olamadım.86 ile hamile kaldım.umarım sonuna kadar 100 ü geçmem.ilkindede 72 ile hamile kalıp 95 ile bitirmiştim:(neyse sağlıklı olalım da .ama hep özenmişimdir.incecik uzun boylu kadınların hamileliklerini.hani sadece göbek çıkar ya .süperrr.

Merak etme canım yalnız değilsin, ben de 82 ile hamile kalmıştım şimdi 90 oldum, daha iki ayım var bakalım kapanışı kaçla yapcaz:(

57 kg ile başladım. Şuan 31. haftadayım ve 8 kg aldım. Ama benim gebeliğim bulantılarla başladığı ve halada ara ara bulantı ve kusmalar devam ettiği için düzenli beslenemedim. Gebelik öncesi diyetisyene gidip kilo vermiştim. Sağlıklı ve düzenli beslenmenin önemini ve neler yapacağımı az çok bildiğim için gebelikte de düzenli ve dengeli beslenmeyi plenlıyordum ama hiçde öyle olmadı. Bulantılar kusmalar ile 16 hafta zaten nasıl geçti ne yedim bilemiyorum. Sonraları iştahım açılır beslenirim diyordum ki olmuyor. Zorla bir şey yemek ne mümkün anında midem hareketlenmeye başlıyor. Başkasının yaptığı yemeklerin bir çoğunu yiyebiliyorum fakat ben yaptım mı kokusunu duydum mu o yemek bana bakıyor ben ona baktıkça tiksiniyorum. Anlayacağınız mıymıntının teki oldum. Annemde 9 ay kustum derdi. Sanırım ona çektim. Tek dileğim oğlumun sağlıklı olması.
Rahat raha gebeliğini geçiren hapur hupur yiyebilen gebelerede ayrıca çoook imreniyorum.

:49:bende 69 kılo ıle hamıle kaldım su an 31+0 ve sımdıye kadar 6 kılo aldım bebegım 1,5 kılo bende 75.5 kıloyum :):emir_bebek:

Son düzenleme:
ben 52 kiloyla hamile kaldım şuan 32. haftadayım ve kilom 67 umarım daha fazlada almam

Back
X