Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl ekleyeceğim ki acaba :26::44:![]()
foruma yükleneceğini biliyorum da fotoğraf makinam bozuk bu aralaryazıcıya şart değil canım..
foto kamerasıyla çek... Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim buraya yükle![]()
foruma yükleneceğini biliyorum da fotoğraf makinam bozuk bu aralarcep telefonumundan çeksem çözünülürlüğü oldukça düşük
yani yüklemeye değmez net çıkmaz fotom :2:
bunu anlatmak isteyecektim o an fazla vaktim yoktu da kısaca ben nasıl yüklüycem yazmışım
![]()
cnm cok tatlı gosukuyor ınsl..rabbım saglıcakla kucagına lamayı nasıp eder dualarında unutmuyorsun bu bacı nı degılmı:) cok tatlııı ya ınsl.bırgun bende gorurumm ecmaınnnkeseyi ilk bu şekilde gördüm![]()
( 3.1 mm ) ilk pıt-pıtlarını duymuştum![]()
( 9.3 mm ) fmf atağım gelmişti![]()
senin için endişelenip , bulunduğum yerdeki devlet hastanesine gitmiştim Rabbime şükürler olsun herşey yolundaydı
![]()
( 16.6 mm ) bebeğim işte bu resmin kayra teyzenin işine çok yarayacak sanırım![]()
![]()
çok teşekkür ederim toprağımmmcnm cok tatlı gosukuyor ınsl..rabbım saglıcakla kucagına lamayı nasıp eder dualarında unutmuyorsun bu bacı nı degılmı:) cok tatlııı ya ınsl.bırgun bende gorurumm ecmaınnn
aaa elinde halaa yok mu :44: iste iste bol bol olsun bebişinin fotosusifaa ayy bende bebişimin fotosunu istiycem doktordan![]()
çok teşekkür ederim toprağımmmdilerim en kısa zamanda sıkıntısızca seninde müjdeni alıcazzzz
amin tatlım amin unutmadımm canımmm hemşom hep aklımda ve duamdasın
aaa elinde halaa yok mu :44: iste iste bol bol olsun bebişinin fotosu![]()
inşallah canımm benim senin içinde özel duam olacak Yüce Rabbim içten edilen tüm duaları geri çevirmiyor hazinesi bol şükürler olsun dilerim kısa sürede sıkıntısızca müjdeni alırızinşallah bizimde bebişimiz olur fotolarını alırız bizde :)))
çok teşekkür ederiz Rose teyzesioy oy maşallah Şifam bebişine![]()
![]()
seninki bayaa belli gözlerini ayakların kafasını gördüm valla benim miniğin neresi nere bilmiyorum valla fasulye gibiydi toparlak çıkmış fotosunda
![]()
fotojenik bir fotosunu yakalasın doktor amcası ekleyecem inş
![]()
keseyi ilk bu şekilde gördüm![]()
( 3.1 mm ) ilk pıt-pıtlarını duymuştum![]()
( 9.3 mm ) fmf atağım gelmişti![]()
senin için endişelenip , bulunduğum yerdeki devlet hastanesine gitmiştim Rabbime şükürler olsun herşey yolundaydı
![]()
( 16.6 mm ) bebeğim işte bu resmin kayra teyzenin işine çok yarayacak sanırım![]()
![]()