Doğuma Hazırlık 2013 Mayıs anneleri bebişler için neler alacağız? Burdan birbirimize fikir verelim :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sfkzynp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
437
5
46
İzmir
kızlar selam :)

düşük tehlikem vardı çok şükür atlattım. şimdi de neler almalıyım, kaç tane almalıyım, hangi bedenlerden almalıyım telaşı sardı. :)) malum bebek kıyafetleri çok seçenekli ve küçücük olmalarına rağmen el yakıyor. bebeğimin doğum tarihi şu an için 10 mayıs olarak görünüyor. yani yaz bebeği olacak. yaz anneleri neler yapmayı düşünüyorsunuz? ya da tecrübeli yaz anneleri biz acemi annelere yardımcı olabilirler mi? allah herkese bebişini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin. aminnnnnn :)

arkadaşım hediye olarak mothercare 0-3 ay 5li body seti almış. bunun dışında kendim bir şey almadım.biliyorum alış veriş için daha çok erken ama en azından fikir sahibi oluruz :)

Son düzenleme:
:) doğum tarihimiz aynıymış :) canım daha erken alışveriş için dur bakalım en az iki ay daha bekle...o zamana kadar hayırlı olsun hediyeleri gelir zaten :))

çokk faydalı bir konu başlığı olmuş bende mayıs annesi olucam ALLAH nasip kısmet ederse...çok heyecanlıyım eşimle dolaşırken zıbın aldım bir kaç tane onun dışında benim de hiç bir fikrim yok..Acaba neler alınmalı?

çokk faydalı bir konu başlığı olmuş bende mayıs annesi olucam ALLAH nasip kısmet ederse...çok heyecanlıyım eşimle dolaşırken zıbın aldım bir kaç tane onun dışında benim de hiç bir fikrim yok..Acaba neler alınmalı?

canım bu başlık pek ilgi çekmedi sanki :) artık mayıs anneleri olarak aldıkça burdan paylaşırız birbirimize fikir veririz. diğer açtığım konuda herkesin ortak fikri bol bol çıt çıtlı body alınması yönünde. benim kafamda yavaş yavaş bir liste oluşmaya başladı. şu an için ben 5 tulum, 5 alt üst takım, 8-10 alttan çıt çıtlı body düşünüyorum. neyin kullanışlı neyin kullanışsız olduğu da göreceli sanki. bazı arkadaşlar tulumu hiç tavsiye etmezken, bazıları da bebeğin orası burası açılmıyor derli toplu oluyor deyip kesinlikle tavsiye ediyor. bazıları yeni doğan tavsiye etmezken, bazı arkadaşlar da bir kaç tane bulunsun diyor. ben de iki tane alt üst takımı yeni doğan alayım diyorum. diğerleri 0-3 ay ve 3-6 ay.

bence çok güzel bir paylaşım alanı olmuş birşeyleri almak için çok erken çünkü daha mayısa çok var ve yazlık çok çeşitli giyecekler çıkıyor çok fazla alıp abartmayın malum yaz mevsimi çocukları sıkmadan güzelce giydirmemiz lazım bende mayısta 3 te doğum yapıyorum daha birşey almadım son iki ay kala alacağım ve çok fazla şeyde alamaycagım tulum zıbın çıt çıtlı badiler çok giydirilir dye düşünüyorum bende öyle yapacam .herkese hayırşı doğumşlar olsun

Back
X