2013 Mayis Anneleri Paylaşim Alani

BenOnaResmenAsigim

melegim sana emanet
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
1.045
1
66
Bursa
Sen gelmeden bahar gelmeyecek demistim...
Dogdun ve o gun acelesi olmayan bahar da bir gokkusagiyla süsledi gokyuzunu...

Merhaba mayis anneleri!
Gecen yil bu zamanlar Rabbim oglumu bize bagisladiginda henuz haberimiz yoktu.
Ogrendigimizde ise Kapadokya'da bir balonla goklerdeydik :)

Mayis'ta gelecekti bebegim, vazgecti Nisan'da geldi.
Yine goklere cikmistik onun pamuk tenine dokundugumuzda.

Dilegim odur ki hepinizin dogumu hamileligi ve bu surecte cevresinde olan biten hersey benimki gibi gonlunuze gore gecsin!

Bu donemde hepinizin gonullu mentoru olmaya ve tum tecrubelerimi paylasmaya hazirim!

Simdiden guzel mayis annelerini selamliyor ve hamileligin tadini cikarin diyorum!

Son düzenleme:
zeynepYUS biz simdi tecrübe kazandık 2013 mayıs annelerine yardım etcez haaa ayyy 1sene olmus su gibi akıp gecti şimdi ellerimde 3ay 1haftalık ogluşumu emziriyor bitaraftan size yazıyorum ben hamileligimi adetim gecmeden 2gün önce ögrendm ve 2 kez test yaptm hala saklarım testlerimi hamile olmak cok güzel bişey ben hiç kusmadım sadece bütün gün uykum vardı bide wc muhabbeti okadar inş sizde rahat bir hamilelik yasarsınız nese ben fazla konusmıyım hepiniz sag salim bebişlerinizi kucagınıza alır 2014 mayıs annelerine tecrübelerinizi yazarsınız öptüm :27::52::16:

Son düzenleme:
zeynepYUS biz simdi tecrübe kazandık 2013 mayıs annelerine yardım etcez haaa ayyy 1sene olmus su gibi akıp gecti şimdi ellerimde 3ay 1haftalık ogluşumu emziriyor bitaraftan size yazıyorum ben hamileligimi adetim gecmeden 2gün önce ögrendm ve 2 kez test yaptm hala saklarım testlerimi hamile olmak cok güzel bişey ben hiç kusmadım sadece bütün gün uykum vardı bide wc muhabbeti okadar inş sizde rahat bir hamilelik yasarsınız nese ben fazla konusmıyım hepiniz sag salim bebişlerinizi kucagınıza alır 2014 mayıs annelerine tecrübelerinizi yazarsınız öptüm :27::52::16:

Burasi dolup tassin biz de ozencimizi giderelim
Bende hamileligin yeri bambaskaydi ogrendigim gun asermeye basladim :)
Haftaya dokulur 2013 hamisleri anamm cok heyecanliii
:49:

duygulandim simdi yaa gecen yil bu zamanlar bizim kuzularin tohumu atiliyordu zaman ne cabuk gecti benim kizimda su an 3 ay 10 gunluk oldu bilee ,ne guzel arkadasliklar kurduk 2012 mayis annelero olarak darisi 2013 mayis annelerine olsun ,guzel hamilelikler herkesee:42::42::42:

Hey gidi gunler heyyy, valla icim bir buruk oldu sanki gozlerimde dolar gibi mi oldu ne :17:duygulandim :16::16::16:icimi guzel bir mutluluk kapladi; gelicek olan cok taze annelerin yerine ...gecenlerde oglumun varligini ilk ogrendigim bu zaamanlarda simdi baska anneler ayni duygulari hissedip paylasacaklar, ne payabicilmez bir duygu anlatamam ama buraya gelicek yeni annelerimiz bunu gun ve gun yasiyacaklar...
Hepsine simdiden guzel hamilelik ve saglikli kuzucuklar dilerim :16::16::16:

Meraba 2010 nisan annesi olarak 2012 mayıs annesi aday adayıyım. Allah nasip ederse 2. bebeğimi mayıs ayında kucağıma almak istiyorum. Deneyimli bir anne olarak bu kez topiğe erken katılmak istedim:49:. Umarım güzel sağlıklı haberlerle dolup taşar bu topik. Uzun bir yolun ilk adımlarını atmış gibi hissediyorum kendimi. Hadi bakalım tüm 2013 mayı annelerine iyi yolculuklar...:nazar:

2013 mayıs anneleri konu ama bakıyorumda yazanlar hep 2012 mayıs anneleri :1::1:
heyyt 1 sene olmus neler yasandı neler ne mutluluklar ne kaygılar
allah yavrularımızı bize bagıslasın
yeni hamişleri görelim :49::49::49: özlüor insan kocaman göbüşünü :1::1:

merhaba mayıs annelerii:)
bende mayıs annesi aday adayıyım haftaya ıkı mınık donsurulmus bebişim transfer edılecek
şimdiden tıckerını yaptım umarım rabbım sıldırmez 9 ay orda kalır
hem doğum oncesı ve sonbrası ızınler acısından da cok guzel bı ay:)

ne çabuk açılmış bu konu öylesine bakıyım dedim ilk hamişler gelmiş bile umarım birkaçgüne bende takılırım buraya bat 22 siydi ama bakalım bebiş varmı ?

bu arada bende 2009 da mayıs annesi olacaktım ama kızım dayanamadı ve 29 nisan 2009 da geldi bakalım kardeşi ne zaman gelecek

merhaba bende forumu sürekli takip edenlerdenim ve bende mayıs 2013 annesi olucam inşallah,hamile olmak çok güzel bir duygu henüz cok yenı oldugu için keseyi göremedik ama umarım sağ salim kucağıma alabilirim..tüm hamile olan arkadaslara sorunsuz hamileliklerr dilerim,bekleyenlerede Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Sen gelmeden bahar gelmeyecek demistim...
Dogdun ve o gun acelesi olmayan bahar da bir gokkusagiyla süsledi gokyuzunu...

Merhaba mayis anneleri!
Gecen yil bu zamanlar Rabbim oglumu bize bagisladiginda henuz haberimiz yoktu.
Ogrendigimizde ise Kapadokya'da bir balonla goklerdeydik :)

Mayis'ta gelecekti bebegim, vazgecti Nisan'da geldi.
Yine goklere cikmistik onun pamuk tenine dokundugumuzda.

Dilegim odur ki hepinizin dogumu hamileligi ve bu surecte cevresinde olan biten hersey benimki gibi gonlunuze gore gecsin!

Bu donemde hepinizin gonullu mentoru olmaya ve tum tecrubelerimi paylasmaya hazirim!

Simdiden guzel mayis annelerini selamliyor ve hamileligin tadini cikarin diyorum!

bende hamileyim testlre göre nisan diyor ama kendi hesabıma göre mayısta gelecek bebişimm.doktora gitmedim henüz 7 -8 haftalıkken duyuluyormuş kalp atşları felan erken gidipte kendimi telaşlandrmyım dedim.sizce doğrumu ypyorumm.:D tecrübeli anneler

Selamlar,
Ben de bir mayıs annesi aday adayıyım :) şimdilik 5 hafta 2 günlüğüz muhtemel doğum tarihimiz babamızın doğum günü, 3 mayıs :) Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin.

bende mayıs annesi adayıyım çift çizgiyi gördük şükür ama çok sevinemiyorum çünkü peş peşe 2 düşük yaptım 6 haftalıkken ve cok korkuyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

bende hamileyim testlre göre nisan diyor ama kendi hesabıma göre mayısta gelecek bebişimm.doktora gitmedim henüz 7 -8 haftalıkken duyuluyormuş kalp atşları felan erken gidipte kendimi telaşlandrmyım dedim.sizce doğrumu ypyorumm.:D tecrübeli anneler

Evet kalp atisi 8 civari duyuluyor ama ben gidipo kese icindeki halini de gor derim macera orada basliyor ne de olsa
Minnacik yusyuvarlak :)

bende mayıs annesi adayıyım çift çizgiyi gördük şükür ama çok sevinemiyorum çünkü peş peşe 2 düşük yaptım 6 haftalıkken ve cok korkuyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım. Ben de 2012 mayıs annesiyim benim de ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ama ikinci de şükürler olsun ki kızıma kavuştum. Çok güzel bir duygu Allah'ım anne olmak isteyen herkesin dileğini kabul etsin inşallah.

Back
X