2013 mayis hamislerii arkadaslar burdan birlikte yuruyebiliriz :)

zumraaa

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
44
0
16
İsviçre
bu konuyu actim cunku azonce yaptigim testte silikde olsa pozitif cikti..rabbim c.c isteyen herkese gonlune gore en hayirlisini en guzelini nasip etsiin ;)

canım ben de bugün iki test yaptım 5 dk sonra hafif birşey belirdi inşallah doğru görüyorumdur.

merhaba arkadaşlar bende dün öğrendim beta hcg 168,8 çıktı
mayıs annesi olacağım inşallah:49::49::49:

merhaba arkadaşlar bu konuyu yani gördüm. ben yaklaşık 2 hafta önce öğrendim gebe olduğumu bende mayıs annesi olucam iiiiinşşşşalahhh!!!

ayy ne guzeel birer birer cogaliyoruuz burdan paylasiriz iyi kotu gunlerimizii tabii insaallah hep hayirli guzel haber veririz birbirimizee..tanisalimm istersenizz ;) ben nurcan 24 yas insaallah ikinciye hamilleyimm henuz doktora gitmedimm :)

ayy ne guzeel birer birer cogaliyoruuz burdan paylasiriz iyi kotu gunlerimizii tabii insaallah hep hayirli guzel haber veririz birbirimizee..tanisalimm istersenizz ;) ben nurcan 24 yas insaallah ikinciye hamilleyimm henuz doktora gitmedimm :)

merhaba bende zeynep 28 yaşındayım ilk bebeğimi kaybettim:( bu ilk olacak yanii inşallah biz keseyi gördük kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gideceğim

ben de 2 gün önce belli belirsiz kalp atışlarını duydum:52::52: galiba ben de mayıs annesiyimmmm

Bende hamileyim.1 hafta oluyor öğreneli daha çok yeni ama çok güzel bişey.Mayıs annesi olucam inş.Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu :)

bende daha doktora gitmedim. ama test pozitif. yani bende 5 haftalık hamileyim işallah. hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin...
herkese mutlu ve sağlıklı bir hamilelik dileklerimle...

hayirli olsuun arkadasim bende bikac gun once ogrendim yarinda doktordan randevu alicam ins.. artik hakkimizda hayirlisi sag salim kucamiza aliriz ins :)

bende sizdenim,mayısta anne oluyorum :) hamileliğimin 4. haftası içerisindeyim :)
ALLAH hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin :)

Back
X