2013 mayis hamislerii arkadaslar burdan birlikte yuruyebiliriz :)

hepinize selamlarrrrrr hepimiz aynı sevinci yaşıyoruz ne kadar güzel..
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
ben 30 yaşındayım ilk bebeğim 8 Aralıkta kontrole gideceğim inşallah cinsiyeti de öğreniriz:) ben hiç bir tarama testi yaptırmadım 4 lü test yaptıracağız bu gidişimize Allahım herkesin yardımcısı olsun bizim de inşallah...
Benim hamileliğim bulantılı geçti ama yine de hep şükretmek gerek beterin beteri var halen çalışabiliyorum mesela binlerce şükür kimisi hastanede geçiriyo kimisinin düşük riski oluyor gibi gibi... Allah hepimize bebişleriyle birlikte sağlık versin..

Bende akşam gazları çok oluyor sütü bile konrkarak içiyorum gaz yapacak dye.zaten bulantılarım az da olsa devam ettiği için iştahım da az bazen naapacağımı şaşırıyorum. Çok acıkıyorum gurultular geliyo karnımdan ama canım hiç bişey istemiyor. Resmen akşamları tumbişim önden gidiyor bu sıkıntıları yaşayan var mı? uyurken sürekli rahat edebilmek için dönüp duruyorum gece yarısı acıkıyorum sizlerde durum nasıl?

marhaba arkadaşlar...Bende mayıs annesi olacağım inşallah.Bugün itibari ile 17+5 günlük bi oğlum var test sonuçlarına görede sağlıklı inşallah.Buarada biraz kilolu hamile kalsam da bel ağrısı dışında bi sıkıntı çekmediğimden dolayı sanırım tam 4 kilo almışım.Sizler ne alemdesiniz?Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.Tüm isteyenlere inşallah

merhabalar bende yaklaşık olarak 20 mayıs gibi doğum yapacağım çok rahat bir hamilelik geçiriyorum hiç bir problem yaşamadım çok şükür yaşımda 27 suana kadar 1 kilo aldım daha pilatesi herkese öneririm ağrılarınızı hafifletecektir
suan tek merak ettiğim cinsiyet malesef daha göstermedi bebeğim

bende cuma günü öğrendim bir kızım olacak rabbim nasip ederse .

Hareketlere gelince dün gece bir şey hissettim ama gaz sandım cok erken cunku ılk hamileliğim. Ama gün için de 3 kez aynı şeyi hissettim ve anladım ki bu gaz değil yumusacık bir şeydi ve mükemmeldi umarım her gün yaşarım bunu . çok güzel bir duygu hamile olduğumu ben bugün tam olarak anladım o yumuşacık hareketle:nazar:

veee işte yeni bi mayıs annesi.))formu inceledkten sonra bu siteyi geç farkettiğim için kndime kızıorum...yaşamış oldugum ve acaip korktugum tüm konular hakkında bşyler paylaşılmş...aranıza beni de kabul edin.))

Ben doktora bahsettim bu konuyla ilgili,bana,oyle anlarda sakin olup panik yapmamami soyledi sadece...Cok sik tekrar ediyo ama bu durum,ne yapsam daha bilemiyorum.

bende mayıss annesiyim ikinci kızım gelecek allahn izniyle 17 haftamda öğrendim daha gitmedim şimdi 21. haftama girecem 5 gün sonra ayrıntılı ultrasonum var belimm çokk fena ağrıyo

bende mayıss annesiyim ikinci kızım gelecek allahn izniyle 17 haftamda öğrendim daha gitmedim şimdi 21. haftama girecem 5 gün sonra ayrıntılı ultrasonum var belimm çokk fena ağrıyo

Nasıl geç öğrendiniz? Regl mi oldunuz bu aya kadar?

tebrik ederim biz ancak 20. haftada öğrenebildik :)) sıkı sıkı kapattığı için kızımız .bu kızlar daha anne karnında nazlı oluyorlar sanırım..inşallah sağlıklı kucağımıza alırız kuzucukları ...

Back
X