2013 nisan anneleri doğum hikayeleri

meryem38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
589
10
118
her topikte ilk okuduğum yer doğum hikayeleri ilk doğum kimden gelecek burda paylaşalım mı? hikayeleriyle beraber...

konu başlığını görünce korktum bir an heyecanlandım ..

sağlıkla ve zamanında alırız inşallah çocuklarımızı kucagımıza ..

topici görünce nasıl heyecan yaptığımı anlatamam sizlere doğuranmı var acaba diye düşündüm çok şükür yokmuş bebeklerimiz gelişimini tamamladıkları zaman yani vaktinde gelirler inşallah hadi bakalım şididen hayırlı olsun herkese :16:

bende ne zaman açılacak acaba bu topik diye beklerken meğer açılmış bile haberim yok işallah hayırlı doğum haberlerimzi burdan duyururuz

inş yazacağım çok heyecanlıyım en çokta doğum sancımı anlayabilecekmiyim hastaneye yetişecekmiyiz endişesi var hast.uzakta biraz

ben de aynı durumdayım. doğum yapacağım hastane bana 2 saat uzaklıkta.o yüzden 40.haftayı bekleyemeyeceğim. dr. da öyle dedi.38.haftada sezeryan ile alacağız dedi.

ben de aynı durumdayım. doğum yapacağım hastane bana 2 saat uzaklıkta.o yüzden 40.haftayı bekleyemeyeceğim. dr. da öyle dedi.38.haftada sezeryan ile alacağız dedi.

bu topic adı altında acaba erken doğum yapan oldu mu ki,sormak istedim.gerçi 20 gün kadar bir süre daha var yaklşık nisan ayı için.

Back
X