süt derken anlayamadım ,ben bu kadar küçük bebeklere süt verldiğini bilmiyordum ...
sbah 7 anne sütü
9-10 gibi ıhlamurun içine 2 zeytin ,ev yapımı bebe bisküvi2-3 adt,evde yapılmış ekşimik :))sütü kestiripteee:)))1 ceviz ,
bi hurma ...:)))))
süt derken anlayamadım ,ben bu kadar küçük bebeklere süt verldiğini bilmiyordum ...
sbah 7 anne sütü
9-10 gibi ıhlamurun içine 2 zeytin ,ev yapımı bebe bisküvi2-3 adt,evde yapılmış ekşimik :))sütü kestiripteee:)))1 ceviz ,
2 tepeleme yemek kaşığıyla yapılmış tahıl maması
1 küçük patates, çok az pırasa, 1 avuç bezelye içi, yarım yumurta sarısıyla yapılmış koyu kıvamlı çorba
Maşallah bebişine...Benim kızım çorbayı hiiç mi hiç sevmiyor. Şimdiye kadar severek yediği ilk çorba tarifimiz şöyle: 1 patates, küçük bir soğanın yaklaşık 1/8'i, biraz irmik ve tereyağ... Doktorumuz bize tahıl maması falan demedi. Ben de versem mi acaba?
sbah 7 anne sütü
canım süt 6-12 aylık bebekler için olanlardan
hurma 2 yaşından önce verilmiyor diye biliyorum. sakıncası yoksa bende vereyim ya, çok faydalı çünkü.
menümüze gelince:
sabah kalkınca anne sütü..
9 gibi kahvaltı:sulandırılmış sütün içine (süt 6-12 aylık bebekler için olanlardan) 3 tane cici bebe, yarım yumurta sarısı, çok az ceviz ve kabak çekirdeği.
öğlen komposta, meyveleriyle birlikte rondodan geçirilerek verdim.
sonra mama+anne sütü.
öğleden sonra yoğurt çorbası verecem(kuzucuk şu anda uyuyor, uyanınca tabi)
sonra yine mama+anne sütü veririm.
akşama muhallebi( pirinç unuyla pişirip soğuyunca 3 ölçek mama atıyorum)
böyle şimdilik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?