Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aherdo canım annem geldi bu hafta sonuna kadar senin kargonuda verebilirim bir aksilik çıkmazsa
selam hanımlar bizim hediyemiz pazartesi geldi btlkubraya çok teşekkür ederiz pembiş pembiş cicilerimizi giydikce seni hatırlıycaz fotoları bir kaç gün içinde yükleyebilirim sanırım bugünler biraz yoğun geçiyor bizde
aherdo canım annem geldi bu hafta sonuna kadar senin kargonuda verebilirim bir aksilik çıkmazsa
Canim güle güle giysin minnosun kusura bakma bi kackere sordum ama diger topikten bakiyorum bura hic aklima gelmedi tekrar kusura bakma :))
ocwmays dan hediyemiz geldi
daha doğrusu benım hediyem:) oğlumun annesıne lamak istemiş,sağolsun çok tatlı patiklerimEki Görüntüle 554100
daha doğrusu benım hediyem:) oğlumun annesıne lamak istemiş,sağolsun çok tatlı patiklerimEki Görüntüle 554100
[/QUOTE]Eki Görüntüle 554703 Eki Görüntüle 554704
eveeeeeettt mandiş teyzemizden hediyelerimiz geldi...
mandalinacım canım benim öyle duygulandım ki anlatamam, hepsi için tek tek teşekkür ediyorum, oğlum ve kendi adıma.. cok düşünceli, ince ve iyi yürekli bir insansın sen..
hele ömer'ime yazdığın mektup yok mu ağlattın beni.. sadece ben değil, o an yanımdaki arkadaşlarım da cok duygulandılar gerçekten..
hatta biri fena halde imrendi ne kadar güzel bir bağ kurmuşsunuz dedi..
gerçekten de öyleyiz kızlar...hepinizi cok seviyorum iyi ki varsınız.. iyi kii...![]()