2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

ay_she

Herşey değişti...Herşey..
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
13.737
43
733
İstanbul
Merhaba kocaman göbüşlü arkadaşlar :1:
nisan-mayıs ayında yaptığımzı bi test sonucu veya daha geç geciken reglim neden
gecikti diyerek geleceğini öğrendiğimzi meleklerimizi kucağımıza almamıza çok az kaldı
280 günlük bu maratonun büyük ksımını tamamlayıp çift hanelere düştüğümüz veya düşeceğimiz
şu günlerimizi burada şafak sayarak daha hızlı geçirelim ne dersiniz :)

Hepimiz bu süre zarfında bazı sorunlar yaşadık canımız sıkıldı ağladık duygulandık ağladık
bebişlerimiz tekmelemeye başladı büyüdüler bu mucizeye kimimiz ilk kez kimimiz de ikinci -üçüncü -dördüncü kez tanık olduk
hala da yeni yeni tecrübeler yaşıyrouz...şimdi son aylarda daha çok sıkıntılarımız olucak ama zaman da azalmış olucak

Dilerim Rabbim
hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuşturur darısı doğum listesinin başına diyelim :nazar:
haydi bismillah açıyorum :) buyrun paylaşalım :) :16: :16: :16:

Son düzenleme:
heheheh yaşasınnnn 93 :119::119::119:

Son düzenleme:
Resmen 112 ama sezaryen olacağı içinnnn 94 :)

11 Ocak'ta, kendi doğum günümde planlıyorum Allahım nasip ederse.

Buraya göre 98, Ultrasona göre 91 ama doktorum erken doğum olma ihtimali yüksek diyor yani 60 bile olabilir. N'apıcam ben. Nasıl sayıcam.:17:

Bu arada Ayşe giriş yazını okurken resmen tüylerim diken diken oldu. Çok duygulandım...

114 :) meleğimi sabırsızlıkla bekliyorum :):nazar::nazar::nazar: bu arada sanırım topikte en son ben doğuracam hepiniz doğurursunuz ben burada tek başıma saymaya devam ederim :) hahaha ne komik :)

114 :) meleğimi sabırsızlıkla bekliyorum :):nazar::nazar::nazar: bu arada sanırım topikte en son ben doğuracam hepiniz doğurursunuz ben burada tek başıma saymaya devam ederim :) hahaha ne komik :)

yok canım merak etme sanırım ben senden sonra doğuracağım :D 29-30 ocak gibi benim

Buraya göre 98, Ultrasona göre 91 ama doktorum erken doğum olma ihtimali yüksek diyor yani 60 bile olabilir. N'apıcam ben. Nasıl sayıcam.:17:

canım bence satına göre say :) cunku benımde usg ye göre 91 kalmıs oluo beıısm 8-10 gun onde

ama sata göre say erken olursa zaten erken olur :)

eheueheueheu :9:

benim de ya 30 ocak ya 1 subet gibi senden de gec olanları var yani uzulme :D

Hadi hayırlı olsun.. Ay birden heyecan bastı :)

Cennet kokuluma kavuşmama son 84 gün.. :)

ben neyi sayayım buraya göre 102
ayrıntılı ultrosona göre 106
kendi doktoruma göre 98
ee birde erken gelme ihtimali var :1::1::1:

Resmi olarak 113 gün.İkiz oldukları için normal olsa bile en geç dr un dediğine göre 93 gün.Sezeryana göre de en geç 90 dır galiba.Ama ikiz oldukları için Allah korusunda her an...

Back
X