2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

Kızlar , 17 Ocakta minyatür oğlum doğdu nihayet.Sezeryan oldum.2.850 kg. ve 49 cm.boyunda...Bugün 1 haftalık olduk bile....Adını Çınar koyduk.Doğum hikayem çok yakında...........Bu güzel duyguyu yaşamanız dileği ile hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.

gizün aydın canım çınar bebek nasıl doğum hikayeni bekliyorum neden sezeryan oldun :nazar:

gizün aydın canım çınar bebek nasıl doğum hikayeni bekliyorum neden sezeryan oldun :nazar:
Sağol canım.Sen de doğum yapmışsın.Uzun ömürlü olsun oğluşun.Sağlıklı olsun....Çınar şu anda iyi.Ama kan uyuşmazlığı nedeniyle sarılığımız var.Kontrol altındayız.Canım benim 3.doğumum.İlk ikisi de sezeryan olmuştu .Çatım dar olduğu için normal doğum yapamıyorum ben.Sütünle kal......

Son düzenleme:
Çok teşekkürler herkese güzel dualar için.
Yok hayatım biz şuan İstanbul dışındayız eşimin işi dolayısıyla. Hatay'da özel bir hastaneye gidiyorum...

Uzun zamandır giremiyordum.Ben de onda çile ve sıkıntıdan sonra 12 Ocak günü güzel kızımı epidural sezeryanla doğurdum.Kontrole diye gitmiştim ama Dr.um acil olarak doğuma aldı beni.
36+3'de canım kızım Defne'm, 2,950 Kg ve 50 cm. olarak dünyaya geldi. 3 gün yenidoğan yoğunbakımda kaldı,hızlı solunum yaptığı için. 3.günün sonunda evimize geldik.Bugün 23 günlük olduk bile.
Allah her birinize hayırlı doğumlar nasip etsin.Çok güzel bir duygu.En kısa zamanda yaşamanız dileğiyle...
Sevgiler.

24 ocak saat 09:00 doğuruyorum:) bugün kesinleştirdim artık ( daha önce gelmezse bebişim tabi :)
şimdiden stres bastı 23 ocak gecesinin nasıl geçeceğini düşünür oldum birde insan doğuracağı günü bilince daha strese giriyor resmen normal doğum olsa biryerde bir gün yakalar sonuçta seni :)

günaydın bende 2014 ocak bebeği olsun istiyorum,NE ZMANGEBE KALDIĞINI hangi ay hangi gun idi hatıyorsan yazarmısın lütfennn ALLAHYARDIMCIN OLSUN SAĞ SALİM BEBĞİNİ KUCAĞINA ALIRISN İNŞ.

Back
X