Ne ayırmasi hala gece 3 veya 4 defa uyanip emiyor beyefendi ben odayi ayirma taraftari degilim daha cok erken .buyuk cocugum daha yeni yeni yatiyor 6 yasinda .belki 5 veya 6 ay sonra abisiyle alistiririz.
canım benim oğlum da en az 5-6 defa kalkıyor.evet ben başından beri odayı ayırdım.abisiyle aynı odada yatıyor.(abisini ayırmakta zorlandığım için bunda böyle bir karar aldım.)biraz zor oluyor ama ilerisi için daha iyi olacak diye düşünüyorum.uykuya gelince gece çok uyanıyor ve ben de çok yıprandım.bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum
canım benim oğlum da en az 5-6 defa kalkıyor.evet ben başından beri odayı ayırdım.abisiyle aynı odada yatıyor.(abisini ayırmakta zorlandığım için bunda böyle bir karar aldım.)biraz zor oluyor ama ilerisi için daha iyi olacak diye düşünüyorum.uykuya gelince gece çok uyanıyor ve ben de çok yıprandım.bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum
canım ben kırkı çıkınca ayırdım odasını ama odan müsaitse ayırmasan da olur bi faydasını görmedim çünkü benim bebeğim gece 5 6 kere uyanıyor Allahtan odası yakın hemen duyuyorum sevgiler kolay gelsin