MERHABA...2013 un subatinda benim gibi bebisini dunyaya getirecek anneler...ben daha 3 haftalik hamileyim,ne tesaduf gebelik testi ile ilgili bu siteyi dolsarirken,,topiklere bakltim ve bende topik acmak istedim,ve bu topigi acip yeni hamis haberi alanlari buraya toplamak istedim,bu 9 aylik maratonda kendim gibi subati iple ceken hamislerle birlikte yurumek istedim...HADI kizlar, baslayalim...gecmis hamilelik varsa o hikayeleri dusuk olduysa onlari paylasalim...ilk hamilelikse nasil ogrendiyimizi bu heyecanlari anlatalim...ve bundan sonra kan testlerimiz...tedavilerimiz...bebegin ilk ultrason resmi...cinsiyeti...doktor kontrolleri ve daha bir cok seyi paylasalim.bir-birimize destek olarak yuruyelim kizlar.
............HADI GONLU ISTEYEN BURAYA............
BENIM SAT 13 MAYIS...BATIM 9 HAZIRAN...YANI BUGUN...AMA ONCEDEN KAN TESTIYLE HAMILE OLDUGUMU OYRENDIM...YAKLASIM DOGUM TARIHI 17 subat 2013...
canım benimde değerlerim artarsa bende şubat ayında anne olacağım ama değerlerim de az artış oluyor rabbime emanet olsun inşallah .sizin hamileliklerinizde hayırlı olsun inşallah
canım benimde değerlerim artarsa bende şubat ayında anne olacağım ama değerlerim de az artış oluyor rabbime emanet olsun inşallah .sizin hamileliklerinizde hayırlı olsun inşallah