- Konu Sahibi sevilayismail
ilk ben yazayım buraya bu gün 30 günlük olduk aşımız yapıldı kilomuz 4.400 gr boyumuz 56 cm olmuş maşallahhh canım kızıma :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maaşallah :) bebegınız hem uzun hemde dolgun. benım mınık kızım 40lanacak 10 gun once 52 cm 3800 gr dı.
anne sutuylemı beslenıyor ve uzun mu dogdu bebegınız
biz 32 günlüğüz.şu an 56 cm ve 5 kg.
merhaba kızlar benimde bebeğim 38 günlük oldu bugün. 2 gün önce aşıya gitti 4,580 gr olmuş doğduğunda 3,080 gr.dı boyuda 50 cm idi..aşıya eşim götürdü boyunu sormayı unuttum :) benim bebeğim çok kusuyor üstelik doymuyor mama da alıyor sizler nasıl besleniyorsunuz sadece anne sütü verebilmek için ???
masallah bebisine erkek mi kız mı bebegin anne sütü alıyo sanırım
Masallah bebeklerinize kizlar. Allah saglikli sihhatli omurler nasip etsin insallah. Bizimde kontrolumuz haftaya bakalim nekadar kilo aldi biyu nekadsr oldu cok merak ediyorum. Bbegim 3.734 kilo 49 cm dogdu anne sutu ile besleniyor.
oğlum 3670 gram doğdu şuan 2.50 aylık 6 kilo normalmi bana az geliyor ama
bugün paşamın 3 aylık kontrolü vardı 62.5 boyu 6.850 grm da kilosu normal dedi ebe ama sizce nasıl 3.15 gram 49 cm boyuydu doğduğunda![]()