2013 şubat bebeklerinizin boy ve kiloları???

maaşallah :) bebegınız hem uzun hemde dolgun. benım mınık kızım 40lanacak 10 gun once 52 cm 3800 gr dı.
anne sutuylemı beslenıyor ve uzun mu dogdu bebegınız

maaşallah :) bebegınız hem uzun hemde dolgun. benım mınık kızım 40lanacak 10 gun once 52 cm 3800 gr dı.
anne sutuylemı beslenıyor ve uzun mu dogdu bebegınız

evet canım sadece anne sütü alıyor. 48 cm doğdu ve çok küçücüktü 2800 doğdu miniğim ama şuan iyi çok şükür gelişimi ,
senin ne kadardı kilosu ve boyu doğduğunda acaba sütünmü yetersiz doymuyomu kuzucuk?

aslında biraz paylaşım yapsak herkes konuyu okumuş ama bi tek sen cvp yazmışsın diğer arkadaslarda yazsa karşılaştırma şansımız olurdu...

merhaba kızlar benimde bebeğim 38 günlük oldu bugün. 2 gün önce aşıya gitti 4,580 gr olmuş doğduğunda 3,080 gr.dı boyuda 50 cm idi..aşıya eşim götürdü boyunu sormayı unuttum :) benim bebeğim çok kusuyor üstelik doymuyor mama da alıyor sizler nasıl besleniyorsunuz sadece anne sütü verebilmek için ???

merhaba kızlar benimde bebeğim 38 günlük oldu bugün. 2 gün önce aşıya gitti 4,580 gr olmuş doğduğunda 3,080 gr.dı boyuda 50 cm idi..aşıya eşim götürdü boyunu sormayı unuttum :) benim bebeğim çok kusuyor üstelik doymuyor mama da alıyor sizler nasıl besleniyorsunuz sadece anne sütü verebilmek için ???

ben kahvaltıda hergun bir yumurta yiyorum ayrica helva ve tahin pekmez yiyorum ekmegi cok yiyorum bol bol su iciyorum bi de rezene-anason karisik bitki cayi iciyorum arada.. bn calismaya basliyacam icin sutumu sagmaya basladim gunde bi kez sagip dolaba atmaya basladim

Masallah bebeklerinize kizlar. Allah saglikli sihhatli omurler nasip etsin insallah. Bizimde kontrolumuz haftaya bakalim nekadar kilo aldi biyu nekadsr oldu cok merak ediyorum. Bbegim 3.734 kilo 49 cm dogdu anne sutu ile besleniyor.

Masallah bebeklerinize kizlar. Allah saglikli sihhatli omurler nasip etsin insallah. Bizimde kontrolumuz haftaya bakalim nekadar kilo aldi biyu nekadsr oldu cok merak ediyorum. Bbegim 3.734 kilo 49 cm dogdu anne sutu ile besleniyor.

seninde bebisine masallah canim.Allah hayirli ömürler nasip etsin hayirli evlat olmayi nasip etsin insallah... boy ve kilosu iyiymis kuzucugun masallahh Allah nazarlardan saklasin bebislerimizi

benim pasa oglumda 2 aylik. 3.220 gr 53cm dogdu. simdi 5.200 gr ve 59 cm. biraz yavas kilo aliyormus ama olsun. %90 anne sutu aliyor bazende mama.

benim oğluşum 4060 gr 54cm doğdu şimdi 80 günlük 7 kilo oldu. fazlamı kilosu aslında tombul da değil boyu uzuyor. ben yanakları falan tombiş olsun istiyordum ama öyle değil

bugün paşamın 3 aylık kontrolü vardı 62.5 boyu 6.850 grm da kilosu normal dedi ebe ama sizce nasıl 3.15 gram 49 cm boyuydu doğduğunda:nazar::nazar::nazar::nazar:

en zayıf benim kızım galiba 3 aylık olduk 58 cm ve 4800 :( anne sütü yok mamalarında hiçbirini beğendiremedik napıcaz bilmiyorum.

Back
X