- Konu Sahibi zeynepilke
ve benim gibi şeker hastaları ve hamile olanlar bu topikte bulaşalım birbirimize yardımcı olalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi tebrik ediyorum dilerim bebeginizi saglıklı bi şekilde kucagınıza alırsınız bu konuda size yardımcı olmamı istermisiniz??
ben de hayırlısıyla şubatta doğum yapıcam ilk bebğim ve çok heyecanlıyımbu arada kalp atışlarını kaçıncı haftada duyabiliyoruz bilen var mı
slm kızlar bende şubatin ilk günlerinde doğum yapicam inşallah Rabbim hepimizi tek avazda kurtarsın.benim bulantım çok oluyo hatta hastanede bile yattım bu yüzden sizler nasılsınız
benim de 14 şubat gibi dedi doktor inşallah.ayın 22 sinde gittim 6 hafta 4 günlüktü karından baktı kalp atışını duydu çok şükür.eşim de ben de gülmeye başladık sesini duydukça mutluluktan:)dora hospital a gittim,dr demet hanıma çok da memnunum,ona devam edicem.ama 2 gündür çok şiddetli mide bulantım ve kusmalarım başladı,bugün 7+1.hayıslısı ve Allahım bu mübarek günlerde tüm isteyenlere de nasip etsin.AMİNNNNN