2013 şubatta doğum yapçaklar buraya

bende yaptırdım ıkılı testımı ense kalınlıgı 1,6 çık kan tahlılımı bgun alaca eşim bakalım o nasıl çıkacak ınş hersey çok gzl olur.bebegınızın cınsıyetını ogrenen varmı ?

İkili test icin gittigimde doktor yuzde 80 kiz dedi ama tabi bundan sonraki kontrol de kesinlesir Allah hayirlisini versin insallah :))))

arkadaşlar doktorum 2li teste baktı yani şöyleki,ense kalınlığına ( normal çıktı) ve burun kemiğinin oluşup oluşmadığına vs..baktı hiç bir sıkıntı yok dedi.ama kimi arkadaşlarda duydum kendi dr.leri detaylı ultrason için başka doktorlara yönlendiriyormuş..siz ayrıca başka bi yere gidip detaylı ultrason yaptırdınız mı? ayrıca cinsiyetlerini öğrendiniz mi bebeklerinizin ?

arkadaşlar doktorum 2li teste baktı yani şöyleki,ense kalınlığına ( normal çıktı) ve burun kemiğinin oluşup oluşmadığına vs..baktı hiç bir sıkıntı yok dedi.ama kimi arkadaşlarda duydum kendi dr.leri detaylı ultrason için başka doktorlara yönlendiriyormuş..siz ayrıca başka bi yere gidip detaylı ultrason yaptırdınız mı? ayrıca cinsiyetlerini öğrendiniz mi bebeklerinizin ?

hersey normal cikinca detayli ultrasona gerek kalmiyorki, ben sirada dortlu test var onu bekliyorum ayrica benim bebisi de erkege benzetti :)

arkadaşlar kasım- ocak-martta doğum yapacak olanların topicleri çok yoğun herkes yaşadıklarını yorumları ile anlatarak birbirine destek oluyor,böylece bilgilenmiş oluyoruz.hadi bizim şubatta doğum yapacak hamişler yorumlarınızı bekliyorum :) burasını da hareketlendirelim.

2 hafta önce kızımızın olacağını öğrendik, inanılmaz bir mutluluk :16:

Benim son 4-5 gündür arada bir göbeğim kaşınmaya başladı. Gerçi çok kilo almadım (şu ana kadar 4,5 ayda aldığım kilo 3,5 kg) ama umarım bu kaşıntılar oluşacak olan çatlakların habercisi değillerdir :26:

Bu arada bebeğinin hareketlerini hissedenler var mı aranızda?

Herkese güzel hamilelikler diliyorum :49:

tüm anne adayları ve bebeklerine selam olsun.... bende şubat ayında ilk kez anne olacağım inşallah :) ... tamini doğum tarihim 14 şubat... hepinize sağlıklı günler diliyorum ...

Back
X