2013 te hamile kalmak isteyenler

lavinnya86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
118
8
118
Adana
arkadaşlar hamile kalmanızı engelleyen sorun ne olursa olsun gelin beraber paylaşalım..bu süreçte birbirimizi yalnız bırakmayalımm...

bende çok istiyorum inşallah rabbim hepimize nasip eder....

arkadaslar ben yaklasik 10 senedir bekliyorum icimden bir his bu sene bebek senesi gibi diyor. Bende PCO Sendromu var. Beni Dualarinizdan Mahrum birakmayin. Allahim tüm bebek özlemi cekenlerin hasretini gidersin INSAALLAH!

arkadaslar ben yaklasik 10 senedir bekliyorum icimden bir his bu sene bebek senesi gibi diyor. Bende PCO Sendromu var. Beni Dualarinizdan Mahrum birakmayin. Allahim tüm bebek özlemi cekenlerin hasretini gidersin INSAALLAH!

inşallah canım inşallahh bu pko denen illet bende de var ne menem bişidir şubat ayında hamile kaldığımı öğrendim martta boş gebelik olduğunu ve kürtaj oldummm 3 ay korunma dönemi bitti bu ay gidecektim sözde doktora ilaç tedavisi olacaktı ramazan die gitmedim bende 3 yıldır uğraşıyorum ama sıkıldım bu ay evde kendi çabalarımla bişiler deniyorum bakalım inşallah başarırız hepimizzz

kızlar bende tüp bebeğe başlıyorum.bendede pko illeti var umarım hayırlısıyla tutar ilk denemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…