Ağustos ayında tam doğum gunumde hamile olduğumu öğrendim yaşadığım mutluluk tarifsizdi.korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra yumurtlamamı takip ederek hamile kalmıştım.yaşadığım mutluluk 2 ay surdu 7 hafta 2 gunluk kesede bebişim gözükmedi.yol saç kesesi harseyi oluşmus kendi yoktu.beta hcg bile 70.000 lerde idi.doktor kurtajla almamız lazım dedi.göguslerim sişti,yorgunluk vaardı tum belirtiler vardı.tek bir damla kanamam bile olmadı.hatta kurtajdan önce yumuşatması için verdıkleri ilaca ragmen tek damla kanamam gelmedi.15 dk lık anestezi ile hamileliğim sonlandırıldı.sadece 15 dkkkk...
(( ama içimden sanki tüm mutluluk duyguarımı gulumseemelerimi de aldılar..çok ağladım..4 gun oldu ama ben hala acı çekiyorum yureğim sıkışıyor adeta nefes alırken zorlanıyorum bişe düğümleniyor yutkunamıyorum.mutsuzluğumun acımın tarifi yok...herkes bi daha olur ne var bunda uzulecek gibi saçma gelen avuntularda bulunuyor..haklılar aslında ama kabullenmesizor..allah böyle uygun gördu olmadı işte
((allah kımseye ama kımseye yaşatmasın..hamile kalamamak elbette zor ama bu ondan beter tutmadığı her ay için üzülürdüm ben..ama şimdi diyorum ki keşke geç tutunsaymışta sağlıklı olsaymış..
şimdi doktorum 6 ay korunma verdi. 15 gün sonrada kontrolum var..bi tarafım çivi çiviyi soker hiç korunma diyor bi tarafım 6 ay sonra bile cesaret edemem diyor..kurtaj olan arkadaşlarım sizde yaşadıklarınızı anlatın paylaşalım.maalesef yalnız olmadığımı biliyorum.siz ne zamana kadar korunacaksınız nasıl atlattınız..konuşmaya ihtiyacım varrrr
(((

şimdi doktorum 6 ay korunma verdi. 15 gün sonrada kontrolum var..bi tarafım çivi çiviyi soker hiç korunma diyor bi tarafım 6 ay sonra bile cesaret edemem diyor..kurtaj olan arkadaşlarım sizde yaşadıklarınızı anlatın paylaşalım.maalesef yalnız olmadığımı biliyorum.siz ne zamana kadar korunacaksınız nasıl atlattınız..konuşmaya ihtiyacım varrrr