2013 Temmuz - Ağustos anneleri kilolar ne durumda?

47yle hamile kldim.ilk 3 ay istahszliktan 46kiloya dustm..61le doguma grdm..dogum sonrasi 55tim..smdi 49 kiloym..stres yorgunluk uykuszlktan hzli verdm sanirm

Göbek gitti mi? bende doğumdan beri 17 kilo verdim ama göbeğimden kurtulamıyorum :( adet olunca inermiş

Yavaş yavaş ta olsa kilolar gidiyor. 65,9 oldum. Oğlum 6 aylık olana kadar tüm kilolardan kurtulucam galiba :)

NASIL BECERİYORSUNUZ BANADA YARDIM EDİN. ben 86 ile doğuma gittim. bebğim 3 aylık olacak, doğumdan sonra 78 e düşmüştüm. şimdi yine 86 yım.:( çok üzülüyrmm.. yardım edin bana ne yapmalıymm

56yla hamile kaldım 71 le doğum yaptım bebişim 3200 doğdu ve doğumda 6 kilom gitti şimde 59 kiloym.

Ben 55 kilo ile hamile kaldım,ilk 3 ay 2 kılo verdım 74 ile doğuma girdim.20 kilo aldım.4.740 kılo kızımı dunyaya getirdim.10 kilom gitti geriye kaldı 10 kılo.1.5 aydır yuruyus yapıyorum ama yemeğimide yiyorum kıloda almıyorum ama veremiyorumda.İnşallah adet olduktan sonra verırım:) bu arada 6 ağustosta dogum yaptım.off artık kilolarım gitsin valla sıkıntı verıyor.Allah kılolu ınsanlara yardık etsın gercekten zor

78 le doğum yaptım şimdi 68 im. göbeğim biraz eridi ama hala eski halimden büyük. bende ona çok üzülüyorum.ama çatlakların yavaş yavaş silikleşmesi teselli ediyo.

en çok ben aldım sanıırım tam 25 kilo aldım bebeğim 4 aylık şuan 25 kilonn tamamını verdim hatta altına indim.okadar kilo almama rağmen tek bir çatlak olmadı en çok buna seviniyorum :)

en çok ben aldım sanıırım tam 25 kilo aldım bebeğim 4 aylık şuan 25 kilonn tamamını verdim hatta altına indim.okadar kilo almama rağmen tek bir çatlak olmadı en çok buna seviniyorum :)

ayy ne guzel nasıl verdın tamamını.Bu arada Allah bağışlasın bebeklerımızı

Sanırım ben çok şanslıyım,81 kilo ile hamile kaldım,96 ile doguma gittim.1 ay içerisinde 75 kiloya düştüm,suan 72 kiloyum.yani bırakın hamilelik kilolarını kendimden de 9 kilo verdim.Görenler inanamıyor,bebeğim 3.950 dogdu,su an 8.500 kilo.stresden ve bebişimin biraz zor bir bebek olmasından kaynaklanıyor sanırım.Ayrıca cok fazla su içiyorum.Evde eşim 2 şişe su içene kadar ben damacanayı bitiriyorum :))

Sanırım ben çok şanslıyım,81 kilo ile hamile kaldım,96 ile doguma gittim.1 ay içerisinde 75 kiloya düştüm,suan 72 kiloyum.yani bırakın hamilelik kilolarını kendimden de 9 kilo verdim.Görenler inanamıyor,bebeğim 3.950 dogdu,su an 8.500 kilo.stresden ve bebişimin biraz zor bir bebek olmasından kaynaklanıyor sanırım.Ayrıca cok fazla su içiyorum.Evde eşim 2 şişe su içene kadar ben damacanayı bitiriyorum :))

Şanslı annelerdensin. 1 çocuk daha yapsan manken gibi olursun :) kıskandımmm

Saglik ocagi nda ebemiz suphelendi, tiroid ve kan tahlili verdim hemen.dogum sonrasi olabiliyormus kimisinde.yok cnm kiskanilcak bir durum degil :( ben hamileyken annem kollarimda vefat etti, daha babamin kaybina alisamamisken :( bebegim bana en buyuk moral ama emzirirken cok agliyorum.annelik duygulari tavan yapiyo tabi :(saglikli olunda kilo muhim degil.sarilcak kimse olmayinca o tombik kollarin bile kiymeti yok.

Saglik ocagi nda ebemiz suphelendi, tiroid ve kan tahlili verdim hemen.dogum sonrasi olabiliyormus kimisinde.yok cnm kiskanilcak bir durum degil :( ben hamileyken annem kollarimda vefat etti, daha babamin kaybina alisamamisken :( bebegim bana en buyuk moral ama emzirirken cok agliyorum.annelik duygulari tavan yapiyo tabi :(saglikli olunda kilo muhim degil.sarilcak kimse olmayinca o tombik kollarin bile kiymeti yok.

Cnm başın sağ olsun. Tabi sevdiklerimiz yanımızda olsunda insan 100 kilo olsun orası öyle

Yavaş yavaş ta olsa kilolar gidiyor. 65,9 oldum. Oğlum 6 aylık olana kadar tüm kilolardan kurtulucam galiba :)
nerdeyse 1 sene olmuş bunu yazalı zaman çabuk geçiyor. şimdi 58 kiloyum eski kıyafetlerim oluyor son 3 kilom kaldı. zor 1 yıl oldu hem yanlız bebek büyüt hem başka şehre taşın hem yediklerine dikkat et hemde emzir. oğlum 14 aylık oldu hala emziriyorum. ve kilolarımın çoğundan kurtuldum. her öğlen 25 dk sporumu da yapıyorum. karnım hafif kaslandı bile :)

Back
X