• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 temmuz ve agustos ayinda tup bebek ile hamile kalanlar

miraclemiracle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
1.944
3.919
133
Merhaba Arkadaslar temmuz ağustos 2013 te tup bebek ile hamile kalan arkadaşlar buradan gebelik takibimizle ilgili konuşalım.tedavi ve transfer aşamasındaki arkadaşlarımızı hem uzmemis oluruz hem de bebeklerin gelişimlerini hakkında konuşuruz .allah sagsalim herkesii bebeğine kavustursun

Merhaba Arkadaslar temmuz ağustos 2013 te tup bebek ile hamile kalan arkadaşlar buradan gebelik takibimizle ilgili konuşalım.tedavi ve transfer aşamasındaki arkadaşlarımızı hem uzmemis oluruz hem de bebeklerin gelişimlerini hakkında konuşuruz .allah sagsalim herkesii bebeğine kavustursun

Ben yirmi agustosta transfer oldum bu çarşamba kese görmeye gideceğim.allahım insallah kese olusmustur

cnm.7 haftaligim bnm asil randevm carsamba gunu ama bn dayanamadm baska hastaneye gittim orada hm bebegimi gordum hemde kalp atisini izledm insallah carsamba gunudu gorecegim buyumus olur insallh

cnm.7 haftaligim bnm asil randevm carsamba gunu ama bn dayanamadm baska hastaneye gittim orada hm bebegimi gordum hemde kalp atisini izledm insallah carsamba gunudu gorecegim buyumus olur insallh

Ne guzel Canim allah sagsalim kucaklarimiza verir.gebelik takibini metkezibemi devam edeceksin baska dramı.tup bebekle doguran Arkadaslm normal dra gitme merkezine devam et.tup bebek uzmanı daha iyi bakıyor dedi gerci benim icin cok erken daha.

Merhaba son 12 gundur burda yazilanlari okumakla gecti bugun test gunumdu ve sonuc pozitif hamileyim allah herkese bu haberi almayi nasip etsin

Back
X