• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 üniversite de neler oluyoor :D

ozgeosqe

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
99
0
296
İstanbul
Kizlar tercihler yapildi kimler nereyi nereleri yazbir iki gune kadar sonuclar aciklanir o zamanda kimler nereyi kaxandigini yazsin belki kazandigimiz universiteyi (insaaalllah) gormeden kk dan bir arkadasimiz olur :D

Kızlar bende hep İstanbul yazdım hemşirelik.
Bugun açıklanır diyolar ama çok heyecanlı hakkımızda hayırlısı :21:

yok kız son dakika 9eylulu yazdım izmir diye . oda arkadasımın gazına geldim yoksa ben 2 yıllık kesinlikle dusnmuodum 3 arkadsmda yazmış heves ettim belki aynı yer gelir birlkte okuruz ;) sonu belli yani boş bölüm

boş bölüm olsa 417 olmazdı puanı.. içini rahat tut.. çalışırsak onu da hallederiz:21:

boş bölüm olsa 417 olmazdı puanı.. içini rahat tut.. çalışırsak onu da hallederiz:21:

ya herkes ha liseden kpssye girmşsin ha adalet okuyup grmşsn dio farketmio diyo ee insan sguyo normal olarak tek cazip kısmı hukuka gecişi olması ama sınav ygsden zor ygs lysyi yapamyan onu hç yapamaz mat istiyo cunku mat yok bnde

ilk sıraya zonguldak türkce öğretmenliğini yazdım ama tutmaz o
sonra edebiyat,sosyoloji,cografya,halkla ilişkiler yazdım.
ankara,bursa,eskişehir,kütahya,çanakkale,samsun,bolu,sakarya,konya yazdımm :)
sıralamam da 28bin inşallah ankara tutar :)

ilk sıraya zonguldak türkce öğretmenliğini yazdım ama tutmaz o
sonra edebiyat,sosyoloji,cografya,halkla ilişkiler yazdım.
ankara,bursa,eskişehir,kütahya,çanakkale,samsun,bolu,sakarya,konya yazdımm :)
sıralamam da 28bin inşallah ankara tutar :)

Canim umarim istedigin yeri kazanmissindir bence kazanmissindirda :)

Nereler kazanacağız acabaaa:)) aynı şehirde aynı okullarda olanlarla kaynaşırızz:)))

Back
X