Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kim istemez kı canım ya![]()
bende problem var benim yumurtalıklarım ve rahimim küçük iğne aldım yumurtalıklardan 1 tanesi büyüdü sonra çatlatma iğnesi aldım ama daha ilk defa deniyorum herkes ilk seferde biraz zor diyo ama bilmiyorum bekliyoruz bakalım sonuç ne olucak
rabbım ne zman vercenı bılıyor benım hıc bır sorunum yok yumurtalıklarım falan normal 1.5 senedır olmuyo tsh yuksek oldu ıcın cok zor beklemek ıcın ama kavuscaz elbet :![]()
herkesin imtihanı kendine zor bizimkisi de bizlere çok zor rabbim yardımcımız olsun birbirini en iyi anlayanlar yine bizleriz aynı derdi çektiğimiz için inşallah birbirimize ettiğimiz dualarla sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz canım benim rabbim en yakın zamanda tattırsın bu duyguyu bizlerede..
Kizlar sizlerde veya eslerinizde problem var mi ne kadardir deniyorsunuz paylasalim faydamiz olur birbirimize
Ben de çok istiyorum. Allah isteyen herkese versin inşallah.
bende varım arkadaşlar üç yıllık evliyim bir yıldır çocuk istiyoruz iki düşük yaptım malesef
BEN BEN BEN, 2 aydir bebek istiyoruz. 2013de hamilelik yakisir bana :)
allahım en kısa zamanda bizide görsün kucağımızı boş bırakmasın,herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar...2013 bizim yılımız olsun.doktordan yeni geldim psikolojim göçük durumda....