2013 yılına hamıle gırmek ısteyenler

bende problem var benim yumurtalıklarım ve rahimim küçük iğne aldım yumurtalıklardan 1 tanesi büyüdü sonra çatlatma iğnesi aldım ama daha ilk defa deniyorum herkes ilk seferde biraz zor diyo ama bilmiyorum bekliyoruz bakalım sonuç ne olucak

rabbım ne zman vercenı bılıyor benım hıc bır sorunum yok yumurtalıklarım falan normal 1.5 senedır olmuyo tsh yuksek oldu ıcın cok zor beklemek ıcın ama kavuscaz elbet ::(

rabbım ne zman vercenı bılıyor benım hıc bır sorunum yok yumurtalıklarım falan normal 1.5 senedır olmuyo tsh yuksek oldu ıcın cok zor beklemek ıcın ama kavuscaz elbet ::(

herkesin imtihanı kendine zor bizimkisi de bizlere çok zor Rabbim yardımcımız olsun birbirini en iyi anlayanlar yine bizleriz aynı derdi çektiğimiz için inşAllah birbirimize ettiğimiz dualarla sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz canım benim Rabbim en yakın zamanda tattırsın bu duyguyu bizlerede..

merhaba bende üç senelik evliyim bir senedir bebeğimin hasretini çekiyorum birkere aşılma yaptım olmadı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş.bende çok istiyorum 4 yıllık evliyim artık anne olmak istiyorum hayırlısıyla:2:

herkesin imtihanı kendine zor bizimkisi de bizlere çok zor rabbim yardımcımız olsun birbirini en iyi anlayanlar yine bizleriz aynı derdi çektiğimiz için inşallah birbirimize ettiğimiz dualarla sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz canım benim rabbim en yakın zamanda tattırsın bu duyguyu bizlerede..

çok haklısın kardeşim inş.yaa beklemek ne kadar zor bazıları planlayıp ta yapıyor hayret ediyorum nasip işte.......

Kizlar sizlerde veya eslerinizde problem var mi ne kadardir deniyorsunuz paylasalim faydamiz olur birbirimize

yok canım bende hiç bir sorun yok sadece fsh biraz yüksek eşimde bende en ince detay araştırıldık bir bu çıktı 4 yıllık evli 33 yaşındayım 1 kere aşılama 4 kere çatlatma yaptırdım ama tutmadı ne kadar bunaldım yıkıldım anlatamam her ay regl dönemini beklemek işkence oluyordu ama hep hüsrana uğruyordum:2: bu sefer doçente gittik aşılama yaptırmak için oda boşuna aşılama yaptırma dedi bir sürü hormon yüklenecek en iyisi tüp bebek yapalım bekleme dedi bizde yaptırmaya karar verdik fakat eşimin işinden sebep izmire taşınacağız biraz beklemeye aldık bakalım:34: rabbim herkezin gönlüne göre çifter çifter versin sağlıklı hayırlı evlatlar inş.canım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

allahım en kısa zamanda bizide görsün kucağımızı boş bırakmasın,herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar...2013 bizim yılımız olsun.doktordan yeni geldim psikolojim göçük durumda....

amın canım kendımızı bırakmıycaz elbet olcak rabbım ol dıyecek::(

Back
X