2013 yılından bekledıklerınız:)

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
$images.webp selamlar :3:

arkadaşlar bır yılı daha gerıde bırakıyoruz.2013 yılından bekledıklerınız neler? yoksa ben 2012 yılında kalayım 2013'E Girmek istemıyorum dıyenlerdenmısınız?:24:

Son düzenleme:
hayır ben 2013 e girmek istiyorum çünkü 2012 nin yarısını mutsuzluk içinde geçirdim:50:

benim listeme gelince..

öncelikle sağlık
annemin babamın ve sevdiklerimin huzuru mutluluğu
iyi bir iş
iyi bir eş(anlayışlı, ahlaklı, dürüst,eğitimli,kültürlü, sevecen, güvenilir, esprili, bana çok aşık:1:, evine eşine çocuğuna bağlı tam bir ev babası, uzun boylu güçlü kuvvetli, sahiplenen, kıskanan, sevgi dolu bir aileye sahip ve mutlu bir çocukluk geçirmiş)(ayy bu gidişle 2548 yılına kadar beklerim:53::1:)
dublex bir ev
selülitlerimin artmaması:18:
sokak hayvanlarının aç kalmaması:50:
dünyada barış
ve daha az şiddet

bir de son olarak pişman olmasını istediğim biri var..

dilerim bu yeni yıl herkese güzellikler getirsin.

Benim hayatimdaki temel ihtiyacim, yüce Rabbimin bana verecegi saglik, gerisini ben hallederim....huzuruda mutluluguda kendim yaratirim yeterki Allah hepimize saglik versin...bence
:119: saglik, saglik, saglik.....

berbat bir yıl geçirdim.:14:

Rabbim bu yıldan daha beterini göstermesin inşallah ama ömrümce kötü anıcam bu yılı.

son aylarda ufak tefek güzellikler yaşadım o kadar.

çok bunaldım.

yeni yılım güzel olur inşallah:34:

gerek güzel, gerek düşündüren ve üzen bir yıl geçirdim..her şeyden biraz vardı.
2013 de önce sağlık diliyorum, gerisi nasıl olsa gelir diyenlerdenim..:31:

2013 yılından bekledıkleım fazla değil aslında lazım olan değerler,:31:

önce sağlık , huzur, neşeli günler:34:
sonra sevdığıme kavuşmek çoook sevıyorum onu inşallah 2013 yılında nışanlılık bıter evlenırız:38: :123:

ailem , sevdıklerım hep mutlu olsunlar...:71:

ideallerimi gerçekleştirmek istıyorum işle ilgili hayırlısı olsun dıyerek 2013 yılını kucaklıyorummmm:119:

Son düzenleme:
2013 te inşallah iyi bir kariyerim olur bebişim olur mutlu huzurlu bi yıl geçiririm umarım=))

Oncelikle saglik
Ailemde huzur
Mutluluk
Basari
Ask mesk :-D
Guzel olan herseyi diliyorum....

Back
X