canım bende konu açtım az kişiyle nerede düğün yapabilirim avrupa yakasında diye ama kimse yazmadı. sana site adı veremiyorum yasak ama google düğün mekanları yazıp dugun. uzantısı malum sıteyı tavsıye ederım. bırde anca telefon aça aça öğrenmeni tavsiye ederim. bu arada mekan için sayı da önemli eğer 200-250 kişiyse belediyenin florya tesislerini, topkapı tesislerini, bakırköydeki gönül davet salonlarını, öğretmen evlerini tavsiye ederim. eğer benim gibi daha az kişiyle yapacaksan daha restaurant tarzı yerleri tercih edebilirsin. eğer düğün yemekli olacaksa otelleri de düşün derim, bakırköydeki blue regency otel güzeldir ama menü fiyatına 1 kişi için100 tl istiyorlar. oteller daha pahalı. umarım fikir verebilmişimdir. kolay gelsin.
Canım öncelikle cevabın için tşkr ederim ama bizim kişi sayımız tahminen 500-600 kişi ve bütcemizde bu nişanlımda illaki kır düğünü olsun açık alan olsun diyor hayır anlamadım benmiyim kız omu kız nedir yahubi kaç yeri aradım ama hemen hemen 30,000-35,000 diyorlar bu gidişle salon en iyisi olacak sanırsam birde yemekli düşünmüyoruz yoksa altından hiç kalkılmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?