2014 ankara hamileleri tanisalim :)

yangtze yangtze senden gördüm ben de geldim :) belki faydası olur​
Hosgeldin canim. Cok aktif bir topigimiz yok malesef. Seni gordugume sevindim;) Kararini verdinmi doktor konusunda nereye gidiyorsun?

Kızlar bir sorum olacak gitiginiz doktorun cep numarasını aliyormusinuz. Alıyorsanız arayinca ulasilabiliyormu her dr. Bunu yapar mi doktor hangi durumda cepten aranır.

Kızlar bir sorum olacak gitiginiz doktorun cep numarasını aliyormusinuz. Alıyorsanız arayinca ulasilabiliyormu her dr. Bunu yapar mi doktor hangi durumda cepten aranır.
Ben çağ hastanesine güler sahin e gittim numarasını verdi
Akropol de nurten boyraza gidiyorum oda numarasıni verdi
acil bi durum olduğunda arıyorum hastaneye gitmeme gerek kalmıyor bazen

Banada Nurten telefonunu verdi ama henüz aramak zorunda kalmadim :KK66:

Ne gibi durumlarda aradınız geç vakit aradinizmi acaba sizin doğum da yaklaşmış hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin allah

Ne gibi durumlarda aradınız geç vakit aradinizmi acaba sizin doğum da yaklaşmış hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin allah
Teşekkür ederim öncelikle hepimiz sagsaglim kucagimiza alalım bebislerimizi inşallah
Şehir dışında olduğumda tahlil sonuçlarımi bildirmek için aradım
bi kere siyah kusmustum o zaman aradim
bi kerede ishal olmuştum onun için aradım geç vakitte aramadim hiç

Insallah aramak zorunda da kalmazsn

Hanim yazmamisim pardon.

İnşallah canim öyle bir durum olmasin Allahin izniyle. Seninde 40. Haftan olmuş kolayca dogurursun, bebisinde çok saglikli olur inşallah. Bizleri haberdar et doğumundan sonra ;)

Hanim yazmamisim pardon.

İnşallah canim öyle bir durum olmasin Allahin izniyle. Seninde 40. Haftan olmuş kolayca dogurursun, bebisinde çok saglikli olur inşallah. Bizleri haberdar et doğumundan sonra :KK66:
Teşekkür ederim hepimizin bebeği sağlıklı olsun kolayca dogum yapalım inşallah

Merhabalar ben de korudan dr melike Özge Hanım'a başladım tamamen tesadüf bilmeden benim eşim santrali arayınca en yeni ve vakti bol olan doktor kimse ondan randevu almak istiyorum dedi böylelikle bizim öykümüz başladı kendisi koruda daha yeni önceden doğum iznindeymiş galiba Arkadaşlarımdan bir kısmı Ümit bey ve Anıl Hanım'a doğurdular ilk başta acabalarım oldu ama en doğru kararı verdiğime eminim artık muayeneden çok arkadaş sohbeti gibi oldu artık bizimkisi çünkü güleryüzü sabrı detaycılığı aradığımda ulaşılabilirliği benim için önemliydi eminim doğumda sayesinde gayet rahat geçecek zaten korunun doğum ekibi çok iyi

Merhaba kızlar;
Diğer hastaneleri bilmiyorum ama bende kız kardeşimde koruya gidiyoruz.Doğum paketi avantajllı en azından sürpriz yok ne ödeyeceğimi biliyorum.Doktorlarıda iyi olduğunu duyduğumuz için tercih ettik.

Back
X