Saç Rengi ve Saç Boyama 2014 Antalya Kuaför Önerileri

Gizem Turksoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
64
2
98
Antalya
Kızlar Antalya'da kuaför tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle kesim, boya ve fön konusunda güvendiğiniz salonları paylaşabilirseniz sevinirim.
Geleli 6 ay oldu ama hala dişe dokunur bir yer bulamadım. Ya çok başarısızlar ya da çok pahalı :(

Son düzenleme:
merhaba canım ben Çanakkale de yaşıyorum ama ablam var Antalya. Bende senin gibi geldiğim şehirde bana uyacak kuaför bulamamıştım . saçımın yamuk kesilmesi gibi sorunlarla çıktım hep kuaförden .Antalya ya ablamı ziyarete gittiğimde bir kuaför önerdi. kuaför baki , saçımı yıkadı , kesti , fönledi ve çok beğendim.üstelik bu işleme 10 tl verip ayrıldım. çok memnun kaldım anlayacağın. Ablamda orda saçına röfle ve dip boya işlemi yaptırıyor. oldukça memnun .Tavsiye ederim yani. Yeride hmm şöyle anlatayım meydan durağından tramvayla doğu beyazıttı galiba oraya geldik. hemen orda kavşakta bi binanın 1.katında

Teşekkürler. Baki'yi bir fön ile deneyeyim. Yerini az çok tahmin edebiliyorum. Yazarım burdan durumları. Sanırım test etmeden olmayacak bu iş.
Ankara kuaförler cennetiymiş de kıymetini bilememişim :)
(Ah! BC, Bülent, Müjdat çok arıyorum sizi!!)

Kızlar Baki'yi denemedim malesef. :( Dışarıdan o kadar kötü gözüküyor ki içeri girmek bile istemedim.
Onun karşısında AliÇetinkaya caddesinde Kuaför Erdal die bir tane daha var. Temiz gözüküyor ona girdim. Acaip derecede kalabalıktı, belki bana denk geldi. Boyada yaptırdım, kesimde, fönde. Fönde başarısızdılar. Boya sıradan, kesim idare eder. Sonuçta bir daha gitmek istemedim.
Arayışa devam. :))

ya ben kuaförün ismini unuttum :)

plaza 2000 in biraz ilerisinde bir yer...

ben memnun kalmıştım....saçıma aralarda ışıltı attırdım

ilk başta çok güzeldi tabi 1 ay sonra rengi değişti küllüğü gitti ama

öbür ay bir daha gidicem üstünden geçsin ...ama kesim den çok memnun kaldım...

saçları gerçekten de sadece kırıklarını alıyor...diğer kuaförler gibi değil...

bir daha gittiğimde ismine bakarım ....vhalla unuttum :27:

Son düzenleme:
cnm ben 6 yıldır antalyadayım once rofle olan saclarım sımdılerde kumral kuaforume bes yıldır gıdıyorum ve cok memnunum gıtmek ıstersen bır sene oncesıne kadar lara da ıdı sımdı kepez beledıyesının 200 m ılerısınde r&d kuafor :34:

Kızlar Antalya'da kuaför tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle kesim, boya ve fön konusunda güvendiğiniz salonları paylaşabilirseniz sevinirim.
Geleli 6 ay oldu ama hala dişe dokunur bir yer bulamadım. Ya çok başarısızlar ya da çok pahalı :(

Emniyet Tramvay duragının arkasından bir sokak giriyor köşede vestelin oldugu sokaktan oradan girince solda Bebek Bayan Kuaförü var sahibi Aysun hanım 10 numara bayan kuaförü tavsiye ederim yalnız o sokakta iki kuaför var karıştırmayın.. 0554 681 42 20 bu da telefonu

Back
X