2014 Aralık Anneleri Doğum Hikayeleri

kimyager25

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
633
348
358
Henüz erken belki ama yinede hastane çantalarımız gibi paylaşım yapacağımız sayfamızda kenarda olsun
istedim.
Hikayelerimizi yazarken bizde diğer sayfalardaki kızlar gibi bu şekilde yazalım hem daha pratik oluyo :KK49:

Beklenen Doğum Tarihi :
Gerçekleşem Doğum Tarihi :
Kilo-Boy :
Doğum Şekli :

Hepimiz hayırlısıyla zamanında ve sağlıklı bir şekilde dünyaya getirelim kuzularımızı :nazar::nazar::nazar:

topiğe ilk hayırlı olsun benden o zamann :D:D:KK54::KK54::KK54: doğum sonrası kilolar için de sayfamızz hazırr:):D gerçii kilo en sonuncu derdimiz olacak daa:KK22::KK22::KK22:
inşallah herkes zamanında doluşur buraya.. Rabbim zamanında sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin:KK36::KK36::KK15::KK15:

evet çok yerinde olmuş eminim bir kaç haftaya doğumlar gerçekleşir galiba en azından benim öyle görünüyor...

Henüz erken belki ama yinede hastane çantalarımız gibi paylaşım yapacağımız sayfamızda kenarda olsun
istedim.
Hikayelerimizi yazarken bizde diğer sayfalardaki kızlar gibi bu şekilde yazalım hem daha pratik oluyo :KK49:

Beklenen Doğum Tarihi :
Kilo-Boy :
Doğum Şekli :

Hepimiz hayırlısıyla zamanında ve sağlıklı bir şekilde dünyaya getirelim kuzularımızı :nazar::nazar::nazar:
Ayyy boyle bir sayfa bile heyecanlanmama yetti hayirli olsun inşallah herkes sağ salim kavuşur bebislerine :)

istedim.

Beklenen Doğum Tarihi :
Kilo-Boy :
Doğum Şekli :

bacım inşallah güzel hikayelerle bu güzel paylaşımları yaparız.. ellerine sağlık

Merhaba Kızlar evet son aya girmiş bulunuyoruz sayılır... Gerçi bilemeyiz doğum bu benim bebiş iki haftada önden gidiyormuş hadi hayırlısı herkese kolay doğum dilerim.............

M memurnur arkadaşımız ilk doğumunu gerçekleştirdi. Kerem kuzu bi an önce annesinin koynuna dönsün inşallah yaklaşık 15 gün küvezde kalıcak. böylece ilk aralık bebişimiz 34 haftalık 1600 gr olarak dünyaya geldi aceleci kuzularla işimiz var. :KK49:

Back
X